Skip to content

Refsvindinge kirke Traditional Cache

This cache has been archived.

Toa Ignika: Hej<br>
<br>
En reviewer har kontaktet dig på grunds af cachens ulovlige placering. Da du ikke har svaret eller flyttet og genåbnet cachen, bliver cachen hermed arkiveret.<br>
<br>
Cachen kan hentes frem fra arkivet igen, men det er en betingelse for genåbning, at cachen opfylder retningslinierne for nye cacher! En cache kan ikke genåbnes med henblik på adoption. <br>
<br>
For at få cachen genåbnet skal du skrive en mail til mig med cachen nummer, navn og et link til cachen. Du skal skrive til t.ignika@gmail.com<br> Husk at cachen skal flyttes før den kan genåbnes.
<br>
Geohilsen<br>
<br>
<br>
Toa Ignika<br>
Frivillig Geocaching.com reviewer for 2.210.579 km² af jorden (Danmark, Færøerne og Grønland)<br>
Kontaktinformation: t.ignika@gmail.com eller via min profil<br>
Hvis du skriver om en bestemt cache skal GC kode og navn fremgå af som det første i beskeden, gerne med et link.<br>

More
Hidden : 11/10/2007
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kirken er bygget i sidste halvdel af 1100-tallet. Kirken er en typisk landsby kirke, med det særegne træk at tårnet vender "forkert". Det vil sige at de kamtakkede gavle vender nord-syd. I følge Jacob Madsens vrisitatsbog var kirken i begyndelsen indviet til Skt. Dionysius. I lange perioder har ejerne af Juulskov patronatsretten over Refsvindinge Kirke, men de føler ingen trang til at vedligeholde den. Først da Frederik Bagger køber Juulskov får kirken en hårdt tiltrængt restaurering.

I østgavlen er der en mindesten over Frederik Bagger. Han var kendt landøkonom og etatsråd m.v., der ud af sit gode hjerte - og ikke mindst fordi bønderne alligevel stjal brænde fra ham - delte haldelen af Juulskov skoven op i mindre lodder, og forærede dem væk til de bønder der ingen skov havde. De små stykker kaldes samlet for bønderskoven.

Kirken er i dag lagt ind under Ørbæk kirke. Man kan ved festlige lejligheder - eller mindre festlige lejligheder - møde Pastor Mikkelsen på stedet. Han er en flink mand, der meget venligt har været behjælpelig med at få det hele til at falde på plads.

Additional Hints (No hints available.)