Skip to content

Small Things Geocoin Wad-Seekers logwedstrijd.

Trackable Options
Found this item? Log in.
Printable information sheet to attach to Wad-Seekers logwedstrijd. Print Info Sheet
Owner:
Wad-Seekers Send Message to Owner Message this owner
Released:
Thursday, February 24, 2011
Origin:
Overijssel, Netherlands
Recently Spotted:
In the hands of the owner.

This is collectible.

Use TB3WAWJ to reference this item.

First time logging a Trackable? Click here.

Current Goal

Verzamelen van mooie logs bij de caches van Wad-Seekers.

About This Item

Deze prachtige coin staat symbool voor mooie logs. De coin heet 'small things geocoin'.
Welnu. Een log hoeft inderdaad niet groot te zijn maar kan wel groots zijn.

Wij genieten van mooie logs bij onze caches. Het mooiste log verdient een geocoin.
Niet deze coin want die is al geactiveerd.

Het gaat ons om het woordgebruik. Aandacht die is besteed aan het log. Opbouwende kritiek. Enthousiasme. Spreekwoorden, symbooltaal, humor. Taal die bij de cache past, bij de omgeving of bij de tocht.
De winnaar wordt bepaald door een geheel onafhankelijke jury: wijzelf!

Genomineerden zullen wij op deze pagina bekend maken via een note.
Als je het leuk vindt dat kan je deze coin volgen. En zo op de hoogte blijven van de nominaties.

Veel plezier met cachen en met loggen.

Groeten van team Wad-Seekers.

Tracking History () View Map

Write note 5/28/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 16/04/2013
Waar zullen we eens beginnen, we staan als eerste op het veer, worden we al gevraagd fietstochtje doen, antwoord is ja, we noteren de eerste vraag en als het veer aanlegt gaan we beginnen met fietsen en alras hebben we het eerste punt gevonden. Dan slaat de twijfel toe of we lezen verkeerd of we begrijpen het niet maar op goed geluk gaan we verder.
Toch komt het goed en kunnen we kilometers door fietsen zonder een probleempje tot dat we bij I komen we kunnen het gevraagde niet vinden, maar het geluk was weer met ons en we weten wat er dan gevraagd word, twee wp verder gaat het weer fout weer kunnen we iets niet vinden, maar we herkennen de volgende foto en hup dar gaan we weer.
UIteindelijk krijgen we een coordinaat op papier maar we komen in het water uit, nog eens goed kijken blijkt dat we de wintertocht gefietst hebben, om nog een paar antwoorden te checken gaan we nog een stuk van de zomertocht doen zo komen we weer tot een coordinaat maar weer fout, dat kan ook niet anders want we hebben dezelfde antwoorden.
Een hulplijntje vertelt ons dat we toch niet goed gekeken hebben, ook daar gaan we nog eens kijken en jawel niet goed gekeken, maar dan is het op naar het eindcoordinaat, die we op een mooie plek vinden waar we vaker langs komen, gelukkig is het dan niet ver meer naar we ons tijdelijk huis staat.
Na 35 km op de teller staan we weer bij ons beginpunt, moe maar voldaan gaan we eerst uitrusten er stond vandaag ook een behoorlijk windkracht, maar we hebben genoten van de tocht en Heerlijk gefietst.
Voor al het werk van CO en ons geven wij deze cache een favo

Write note 5/28/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 04/11/2012
Met xx , yy en opa en oma weer eens een mooie wandeling gemaakt door de uiterwaarden. Gelukkig wonen ze dichtbij en lopen we vanuit huis naar het startpunt. Onderweg naar de start vergeten we de eerste paar punten alvast gelijk mee te nemen, waardoor we besluiten om de cache in tegengestelde richting te lopen, om direct een dubbel stukje te voorkomen.
De leuke vragen en puzzels worden onderweg allemaal goed opgelost en het schema wordt daardoor snel gevuld. Een schrijffout levert een vreemd eindpunt op en een controle van de antwoorden maakt een verschil van 500m als snel weer goed en levert een logisch coördinaat op.
Om weer thuis te komen lopen we het rondje uiteindelijk twee keer, maar met het weer van vanmorgen en de mooie omgeving is dat geen straf.
Via de uiterwaarden, IJsselhotel en het park komen we weer thuis.

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 17/09/2012
Een oppikkertje........Pfffft!
Hoe moeilijk kan het zijn, de hele omgeving afgezocht en net toen ik bijna de moed op wou geven...het zal toch niet,hebbes!!!

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 29/12/2012
Een heerlijke dag om van de mooie omgeving van Lettele te genieten. We hadden al een tijdje geleden een aantal puzzels opgelost, dus vanmiddag even een paar uurtjes genoten van een aantal korte wandelingen.

Na een korte wandeling werd ik in een keer verrast door dit mooie plekje. Aan de andere kant fietsten een aantal mountainbikers in een hoog tempo voorbij, maar ik heb hier even rustig staan te genieten.

Eerst totaal over de "hint" heen gekeken, toen ik me omdraaide, vielen mijn ogen toevallig op de mooie, in de omgeving opgaande rustieke.........

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 02/09/2012
Na thuis druk te zijn geweest met het bestraten van ons tuinhuisje toch maar even op de fiets om deze Wad-seeker te zoeken.
Bosje was bekend, watertje niet.
Zo te zien wordt er hier komend najaar lekker huisgehouden, er staat voldoende bomen op de nominatie om gerooid te worden.
Komt er wat meer licht in het bos, vinden de nimfen vast ook fijn.
Ik had trouwens voor de zekerheid mijn eigen nimf maar meegenomen.
Helaas was zij niet genegen het water in te gaan en al helemaal niet gekleed zoals de dames op het schilderij, helaas.
We fietsten hierna verder richting "Buitencentrum" voor ""Kredietcrisis ..... pijn in de portemonnee".

BVDC

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 22/04/2013
log volgt gelogd om 13.45 uur

Dit was wat ik op 22 april in voerde als log en toen bleef het stil. Er kwam een mailtje dat deze cache nog wachtte op de log. Oeps dat was waar maar in alle drukte helemaal vergeten...... Maar vandaag maak ik het goed: hier is de log!

Het genootschap woont in Landgraaf in Zuid-Limburg en meerdere maanden voor bovenstaande log begon het verhaal wat zou leiden tot mijn bezoek aan deze cache. In de herfstvakantie 2012 gingen wij naar Terschelling en mijn zus en haar man die ook cachen zouden ons daar bezoeken. Het ging niet door want Henk werd ziek en belandde in het ziekenhuis. Twee maanden was hij ernstig ziek en balanceerde twee keer op het randje. Hij redde het en na weken revalidatie, hij kon niks meer bewegen, was hij er weer. Wel moest er nog een onderzoek komen want ze hadden iets gehoord bij zijn hart. Er bleek een bypass-operatie nodig en wederom gingen mijn zwager, zus en hun twee kinderen een moeilijke tijd in. Mijn aanbod om ze te komen steunen als het zo ver was werd met beide handen aangegrepen. Op 21 maart ontdekte ik een TB in Zuidlimburg die met een race naar huis bezig was. En thuis was Deventer dus snel de cache opgezocht en de TB ge-retrieved. De verwachting was dat de oproep elk moment zou komen. Ons geduld werd op de proef gesteld en uiteraard in een al hele drukke periode bleek dan eindelijk de operatie ingepland. Op maandagavond zou ik me in Enschede bij mijn zus en zwager melden en omdat ik al 'smorgens de trein gepakt had in Heerlen gaf mij dat genoeg tijd. Tijd om uit te stappen in Deventer en een mooie cache voor de TB te zoeken en nog een aantal mooie caches te doen. Eén daarvan was deze cache omdat ik het een supermooie watertoren vond. Met een zware rugzak kwam ik in Deventer aan op het station en daar bleken alle kluisjes op het perron vol! Ojee wat moet ik met die grote rugzak. Ik besloot hem mee te nemen en nadat ik een OVfiets had weten te bemachtigen van de OVfiets-automaat, bond ik de rugzak achterop. Met het cacherugzakje aan het stuur was de fiets flink beladen en zo ging het op pad. Eerst de TB droppen in het Sallandse Waldorf Asteria, die daarmee de race had gewonnen en dan langs een aantal caches weer richting station. Het werd een zeer succesvolle cache dag en ik was blij dat ik ook de Watertoren van Deventer in mijn route had zitten. Wat een heerlijk park om even op adem te komen en inderdaad de Watertoren is echt heel mooi. De cache hield zich niet lang verborgen en ik heb met plezier mijn boterhammetje hier opgegeten. Op de foto die ik zal toevoegen zo zie je mijn volgepakte fiets met de watertoren op de achtergrond. Het werd een spannende maar gelukkig een hele goede week en Henk is inmiddels weer thuis. Als onderdeel van zijn revalidatie wordt af en toe al weer een traditional gevonden. De foto met de watertoren zal voor mij/ons altijd symbool staan voor een spannende maar succesvolle tijd.

TFTC!

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 09/10/2012
Wat een mooi 'uitzicht' op deze prachtige watertoren! Vanaf de 'andere kant' van de IJssel viel ons vandaag deze toren nu opeens op terwijl we anders eigenlijk alleen de kerktorens zagen.
De cache werd snel gevonden.
Bedankt!

Write note 5/23/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Found it 24/03/2013
Vandaag dankzij het gratis reizen met het boekenweekgeschenk met xx de kou getrotseerd en een dagje Deventer gedaan

Is dit nou een multi of een traditional? Eigenlijk beide. Een korte wandeling door een leuk Deventers buurtje met interessante geschiedenis was nodig om de cache te kunnen vinden.

Nadat we de cache gevonden hadden, hebben we op de deurbel bij de grote ijzeren deur gedrukt. Dat gaf ons toegang tot de ondergrondse restanten van de fundering van de oude toren. Leuk om te zien!

BVDC!

Write note 5/4/2013 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Onze logwedstrijd bestaat nu bijna 1 jaar. Een mooi moment om de eerste winnaar uit te zoeken en bekend te maken. Dat zullen we op 1 juni doen.

Write note 8/29/2012 Wad-Seekers posted a note for it   Visit Log

Nu naar de "Noorderbergtoren" wat toch een hele leuke multi-tradi is. Ik kan iedereen aanraden de hintpunten te bezoeken. In de "Atheneumbibliotheek" moest ik nog boek terug brengen. Dwars door het centrum waar een antiekhandel werd opgebouwd naar de "Buitengracht" waar even goed gedacht en gekeken moest worden. Met wat voorkennis kon ik "Liafwin" al vinden op een mooi en nu droog plekje langs den IJssel. "De Ankersmitsilo" is een markant gebouw in de stad. Op naar de "DCG Start" want je moet toch een keer starten toch? Bij "vlaggen" bleek dat mijn vlag toch echt half stok hing. Dus snel door naar een "Gezondheid Deventer" om te kijken of ik wel spoorde. De "Waterput van Deijma" was echt verrassend en leuk om te doen al staat er wel een bijenkast vlakbij. Via een "Bulseye" belande mijn dart met de volgende worp in de schoot van "Etty Hillesum" waar ik dus mocht nablijven. "Lost Place de knoop" was op de fiets niet te doen maar "De Knoop" zelf ging daan weer wel. Ik bleek ook "Kleurenblind" te zijn want ik had niet gezien dat deze was gearchiveerd. Wel was nog steeds de stashkonstruktie nog steed aanwezig. Dan maar een praatje maken met "Willem..." die me verder stuurde naar "1000m Colmschate". Ondanks dat ik de "wet van Ohm" ken kon ik op de plek niet vinden wat me verder zou kunnen brengen. Kortom ik was even "De weg kwijt" dus tijd voor wat leuks doen op de Ülebelt kinder cache". Moet eens beter kijken og een cache gearchiveerd is :-(. Hier in de buurt ook een paar hoeken van het "Pentagon" kunnen vinden als ook een mooi "Kabouterdorp" wat ik even o zijn kant moest zetten. Op een mooi plekje was er wat voor mij gekookt en het smaakte goed. Ook een bezoekje gebracht aan het "Gezondheid Deventer" alhier en dan richting de "Assembly" die goe in elkaar was gezet. De "crypto-cache" had al heel wat hoofdbrekens gekost en ook nu moet ik er nog wat extra energie in steken. Eerst moest ik wachten op een aantal muggles die net daar stonden te leuten en vervolgens nog een blokje om om de stash droog te kunnen bereiken. In de "Rielerkolk"is volgens mij de "SSN" ondergedoken want ik heb hem niet gezien. Mijn gezondheid was dik in orde ne als dank mocht ik de "Bonus" vinden. Even later kwam er "Een nieuwe cache online" maar een FTF zat er niet meer in. "Oh nee toch..." doet wat ergs vermoeden maar is voor geen probleem. Met de "Snelheid van het geluid" een mooie ronde gemaakt en ik had goed gehoord waar de knal vandaan kwam. Vandaag had ik wel gezien dat Deventer de "Groenste stad van Nederland" is zo ook in de Park. Ik kreeg nu zelfs van de "Broedertjes Snoepgoed". Voor "Hufterproof" weet ik nu wat ik de volgende keer mee moet nemen om deze dan toch te kunnen loggen. Op een bed van de "Oude Industrie" heb ik ook jaren heerlijk geslapen. Bij de multi ging niet alles op "Rolletjes" maar dat zal de vermoeidheid geweest zijn. Maar ik weet nu wat ermee te doen dus het zal goed kom. Nog een "DCG" cache en dan naar de "BBQ".

Alle CO's hartelijk bedankt voor het laten zien van de lokatie en het plaatsen van de stash. 😁

data on this page is cached for 3 mins