Vraag een gratis trackable op van de Teenage Mutant Hero Turtles!

Cowabunga! De legendarische helden-in-de-dop zijn, in hun meest recente mutatie, uit de riolering tevoorschijn gekomen in Nickelodeon’s Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Om de 35e verjaardag te vieren van het beroemde viertal, brengt Geocaching in samenwerking met Nickelodeon’s Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles (RTMNT) wereldwijd 4.000 trackables in beperkte oplage uit van Raph, Leo, Mikey en Donnie.

Meld je voor een trackable aan bij Geocaching.com/TMNT. Als je een trackable van TMNT vindt, voer je bij het online loggen ervan de lettercode in. Stop de trackable dan in een andere geocache, zodat de turtles onderweg blijven, en om anderen ook de kans te geven om de turtles over de hele wereld nieuwe verborgen plekken te laten ontdekken.

Vind alle vier de turtles en deel je foto’s op sociale media onder vermelding van #TMNTcache en tag @TMNT. Bezoek tmnt.nick.tv voor meer informatie over de serie van Nickelodeon’s Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles.

Ellis
Ellis is a geocaching Lackey and amateur weekend warrior. Her passion for travel and adventure has taken her to remote villages in the Brazilian Amazon, ski mountaineering in the Andes in Patagonia and sailing the isolated islands of the Kingdom of Tonga. She now resides in Seattle where her daily adventure involves competing with traffic while bike commuting and making frequent side trips to the beautiful Cascades and Puget Sound. She loves incorporating geocaching into all of these activities!