Aankondiging van twee nieuwe souvenirs: Goodbye 2019, Hello 2020!

Eruit met het oude, erin met deze twee nieuwe souvenirs! Geocachers hebben veel bereikt in 2019! We hebben de creatie van caches gevierd met een wereldwijd Cache Carnival, we hebben veel nieuwe Virtuele caches gevonden dankzij Virtual Rewards 2.0, we werden meesterspeurders en verzamelden aanwijzingen om het Mysterie in het Museum op te lossen en we vonden een week lang iedere dag een cache aan het eind van augustus!

Het jaar is nog niet voorbij en we hebben nog veel meer geocachespanning in petto voor 2020! Bereid je voor geocachers, want de viering van 20 jaar geocachen is slechts het begin.

Dit jaar nodigen we jullie uit om “Goodbye” te zeggen tegen 2019 en “Hello” tegen 2020 met twee nieuwe geocaching souvenirs. Vind een geocache of ga naar een event op 31 december om het Goodbye souvenir te verdienen. Start het nieuwe jaar dan goed met het Hello souvenir, dat je kunt verdienen door op 1 januari een geocache te vinden of naar een event te gaan.

Hoe verdien ik beide souvenirs?

 1. Verdien het Goodbye 2019 souvenir door eender welke geocache te vinden of naar een event te gaan op 31 december 2019.
 2. Verdien het Hello 2020 souvenir door een andere geocache te vinden of een ander event te bezoeken of 1 januari 2020.

Welke geocachetypes tellen mee voor deze souvenirs?

Bijna ieder type geocache! Waaronder:

 • Traditionele caches
 • Multicaches
 • Virtuele caches
 • Letterbox Hybrides
 • Eventcaches
 • Onbekende (mysterie) caches
 • Webcamcaches
 • Cache In Trash Out Events
 • Earthcaches
 • Mega-event caches
 • Wherigo caches

Kan ik twee souvenirs verdienen voor één Eventcache, als het event begint op 31 december en eindigt op 1 januari?

Nee; om beide souvenirs te verdienen zul je twee verschillende logs voor twee verschillende geocaches of events in moeten voeren, één voor iedere dag.

Kan ik events rug-aan-rug organiseren om beide souvenirs te verdienen?

Volgens de geocacheplaatsingsrichtlijnen is het niet toegestaan om events te “stapelen”. Om eventstapeling te voorkomen moeten Eventcaches gescheiden zijn door tijd, worden georganiseerd door verschillende geocachers, een minimale duur van 30 minuten hebben en op een andere locatie plaatsvinden dan andere events. Bekijk alsjeblieft de geocacheplaatsingsrichtlijnen voor meer informatie over het organiseren van een event.

Telt een cache die ik vind of een event dat ik bezoek op 31 december of 1 januari ook mee voor mijn 3, 2, 1, Go! souvenir?

Ja! Iedere cache die je vindt of event dat je bezoekt op 31 december of 1 januari telt mee voor zowel de “Goodbye 2019/Hello 2020” souvenirs als voor het “3, 2, 1 Go!” souvenir.

Hoe kan ik vooruit plannen om de dichtstbijzijnde geocaches of Events te vinden?

Klik op deze link om Events en geocaches bij jou in de buurt te vinden!

Hoe je het ook besluit te vieren, Nieuwjaar is een mooie gelegenheid om stil te staan bij de ervaringen van het afgelopen jaar en te omhelzen wat er nog aankomt. Hoe zeg jij “Goodbye” tegen 2019 en “Hello” tegen 2020?

Sarah
Sarah is a French-speaking Marketing Coordinator at Geocaching HQ. She likes cats and musicals, but only separately. In her spare time you can find her knitting, snuggling her cat, and waiting impatiently for the next season of Cosmos.