Ruilitems om achter te laten in geocaches

Heb je wel eens een geocache gevonden na een lange zoektocht om na het openen teleurgesteld te worden door de ruilitems? Het is ons allemaal wel eens gebeurd. Terwijl sommige caches trackables of unieke ruilitems bieden, zijn sommige andere geocaches minder goed bedeeld. De etiquette rond geocacheruilitems is simpel. Als je iets meeneemt, laat je iets anders achter dat dezelfde of een hogere waarde heeft.

We hebben een lijst samengesteld van dingen die je mee kunt nemen als je gaat geocachen en die door andere geocachers zeker gewaardeerd zullen worden. Hier is de top vier van dingen om achter te laten!

1. Sleutelhangers: sleutelhangers zijn een simpele en goedkope manier om een leuk en functioneel item achter te laten! Vind sleutelhangers die bij je passen, of dat nu iets is wat je leuk vindt of een plek waar je geweest bent!

2. Kleine speeltjes: hoewel kleine speeltjes misschien niet zo aantrekkelijk zijn voor sommige volwassenen, krijgen kinderen een gevoel van plezier en avontuur als ze op een geocacheschat stuiten! Voorbeelden zijn kleine speelgoedautootjes, vingerpoppetjes, speelgoedsoldaatjes of dierenfiguurtjes! Zorg ervoor dat het speelgoed tegen water kan en de lokale weersomstandigheden kan weerstaan.

3. Trackables: hoewel technisch gezien geen ruilitems, zijn trackables reizende onderdelen van het spel die geocachers de wereld insturen via een geocache of event, vaak met een doel of missie. Sommige van deze doelen zijn heel specifiek, zoals het bezoeken van iedere regio in je land, of ze willen gewoon doelloos reizen van cache naar cache. Trackables laten je een epische reis beleven, één verhaal en één geocache per keer!

4. Persoonlijke items: persoonlijke ruilitems zijn een goede manier om een stukje van je persoonlijkheid in een cache achter te laten! Persoonlijke ruilitems kunnen zelfgemaakt zijn met spullen uit je lokale hobbywinkel, woodies, reversspelden en de lijst is nog veel langer!

Bezoek een Geocachingwinkel voor ideeën voor ruilitems en trackables! Wat waren de beste ruilitems en trackables die je ooit bent tegengekomen in een geocache?