Geocaching: de voor en na editie

De tijd voor geocaching is moeilijk voor te stellen. Nadat geocaching in je leven komt, kunnen de dingen om je heen veranderen. Je ziet een gewoon huishoudartikel opeens als een stuk geocaching-gereedschap of een unieke container als een mogelijke geocache. We verkennen ‘voor’ en ‘na’ veranderingen zodra geocaching in je leven komt.

Voor geocachingNa geocaching
SWAG (Ruilitems)Spullen die we allemaal krijgenSpullen die we allemaal krijgen, maar dan beter! Laat me trackables ontdekken, ruilen en verplaatsen!
Mooie locatieWauw, dit is een mooi uitzichtWauw, dit zou een goeie plek voor een geocache zijn!
TupperwareEen doosje voor kliekjesMijn reden voor buitenavonturen. Een verstopte container met ruilmateriaal of een gevoel van voldoening na zoeken of oplossen.
BoomklimmenEen activiteit uit je jeugdEen activiteit die me dichterbij mijn geocachedoelen brengt! Met de juiste veiligheidsmaatregelen is het een combinatie van een adrenalinekick en natuurlijke schoonheid die moeilijk te overtreffen is.
KajakEen soort waterscooterEen middel met een doel. Mijn ultieme gereedschap om bij de T5-caches te komen!
StreakenHeeft tegenwoordig een heel andere betekenis. Het elke dag vinden van geocaches of bijwonen van events vormt een verslavende uitdaging.
SouvenirEen aandenken dat je herinnert aan een persoon, plaats of dingEen gevoel van voldoening na het vinden van een geocache op een nieuwe plek, het voltooien van een uitdaging van HQ of het bijwonen van een event!

Wat zie jij op een andere manier, nadat je gestart bent met geocachen? Deel het in de commentaren hieronder!