Vertel ons je ideeën voor 2020

Het zijn een inspirerende, opwindende en veelbewogen (bijna) twee decennia geocaching geweest! Vanaf de allereerste dag hebben we altijd onze innerlijke missie gevolgd: het inspireren en mogelijk maken van avontuur, ontdekkingen en gemeenschap. Of anders gezegd, Geocaching HQ is er ten behoeve van jullie, onze gemeenschap.

Nu we ons 20ste jaar in gaan, richten we ons op de kracht van deze gemeenschap en het bevorderen van relaties die offline doorgaan in het echte leven. Het Geocaching 20th Anniversary Celebration-event is al gepland, we hebben de Community Celebration-events aangekondigd en we gaan door met het ondersteunen van Mega- en Giga-events die plaatsvinden over de hele wereld.

Terwijl we doorgaan met plannen voor dit jaar en de volgende 20 jaar, horen we graag van jou. Laat ons weten wat je favoriete geocacheherinneringen zijn sinds 2000 en vertel ons wat je graag zou willen zien in de volgende 20 jaar! Hieronder vind je een link naar een enquête die beschikbaar is in het Engels, Duits, Frans, Nederlands en Spaans*. Het zijn maar acht vragen en we horen graag wat jouw ideeën zijn voor de komende 20 jaar geocachen.

*Voel je vrij om te antwoorden in de taal van je keuze.