Geocaching 20th Anniversary Celebration verplaatst naar 2021

Vanwege onzekerheden met betrekking tot het coronavirus 2019 (COVID-19), stelt het hoofdkantoor van Geocaching de Geocaching 20th Anniversary Celebration uit tot 2021.

Onze excuses voor het eventuele ongemak, maar volgens ons is dit de beste manier om het evenement op een veilige en verantwoorde manier te organiseren. Velen van jullie hebben al reisvoorbereidingen getroffen voor de viering en waren bezorgd over het uitstellen van je plannen naarmate de datum dichterbij komt. En dus, hoewel we hopen elkaar te kunnen ontmoeten op evenementen in augustus, weten we dat er momenteel te veel onzekerheid is om een veilig evenement voor iedereen te kunnen garanderen.

We kijken ernaar uit om geocachers te verwelkomen om volgend jaar met ons in Seattle te vieren!

Wat: Geocaching 20th Anniversary Celebration (GC896PK)

Wanneer: zaterdag 21 augustus 2021

Waar: Seattle Center in Seattle, WA

Zo heeft iedereen nog meer tijd om enthousiast te worden over leuke exposities, stands van verkopers, sprekers en nog veel meer.

Mensen die merchandise van het evenement hebben besteld krijgen hun geld terug. Blijf ons volgen voor meer informatie.

Alle reserveringen voor het bezoekerscentrum van het Geocaching HQ vóór en na de viering van het 20-jarig bestaan worden geannuleerd. In januari 2021 komen op de website van het evenement gratis kaarten beschikbaar voor het bezoekerscentrum op basis van ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Als er tickets beschikbaar zijn, plaatsen we een melding op de cache-pagina.

GeoWoodstock (GC86VDF) in Abbotsford, British Columbia wordt ook uitgesteld en vind nu plaats op 28 augustus 2021. Plan een week vol prachtige vieringen in de Pacific Northwest!

Heel erg bedankt voor je begrip. We blijven meer informatie bekendmaken over het 20-jarig jubileum zodra deze beschikbaar komt.

Bekijk ook onze updates-pagina van het hoofdkantoor van Geocaching voor meer informatie over hoe het hoofdkantoor van Geocaching reageert op COVID-19.

Chris
Hopelessly addicted cacher and Geocaching HQ's Community Relations Manager.