Hoe je geocaching tot onderdeel van je ochtendroutine maakt

Aangezien de situatie met het coronavirus 2019 (COVID-19) zich snel wijzigt, moedigen we geocachers aan om de meest actuele richtlijnen van de volksgezondheidsautoriteiten op te volgen als je wilt beslissen hoe je wilt deelnemen aan activiteiten als geocaching. Je gezondheid en veiligheid zijn het allerbelangrijkste.

Je hebt het misschien eerder gehoord, maar het volgen van een ochtendroutine kan vaak bijdragen aan een succesvollere, productievere en betekenisvolle dag. Het zet ook de toon voor de rest van je dag en daarom denken wij dat het perfecte recept voor je ochtend is: wakker worden en gewoon geocaching toevoegen. Hier zijn vier (enigszins bewezen) manieren om geocachen aan je ochtendroutine toe te voegen.

Begin met meditatie. Van meditatie is bewezen dat het een geweldige manier is om je dag te starten, maar probeer deze keer geocaching op te nemen. Ga op een comfortabele plek zitten en begin met visualiseren. Adem in en bedenk hoeveel geocaches je zult vinden, adem uit en stel je voor welk gereedschap je mee moet nemen. Deze techniek kan ervoor zorgen dat je je geocachemogelijkheden ten volle kunt benutten.

Bekijk je notificaties. Zijn er nieuwe geocaches in je omgeving? Zorg ervoor dat je notificaties* aan hebt staan, zodat je een melding krijgt van nieuwe activiteit. Je weet maar nooit wanneer je een FTF kunt scoren!

Plan je dag. Of er nu nieuwe geocaches in de buurt online zijn gekomen of er een event in de buurt is, weten wat eraan komt kan je helpen om een productievere dag te hebben! Als je geocachedoelen hebt, is dit ook een goede tijd om plannen te maken voor een streak, Jasmer challenge of je 365-dagengrid.

Cache langs een route. Heb je een ‘s ochtends een fitnessgewoonte? Maak het spannender door geocaching toe te voegen. Als je ‘s ochtends gaat hardlopen, fietsen of wandelen, probeer dan routes te vinden waar caches in de buurt liggen! Hoe maak jij geocaching tot onderdeel van je ochtendroutine?

*Notificaties zijn een functie voor Premiumleden.