Tips om een dreuzel in een geocacher te veranderen

Geocachen is een goede manier om naar buiten te gaan en actief te blijven, terwijl je je toch aan social distancing houdt. Misschien ben je dreuzels tegengekomen die hebben aangegeven te willen delen in het plezier, maar weet je niet waar je moet beginnen als ze om advies vragen.

Nou, daarvoor hebben we deze betrouwbare tips over hoe je een dreuzel in een geocacher verandert:

Neem de basisbenodigdheden mee. Zorg dat je dreuzel succes heeft met zijn eigen TOTT (‘Tools of the Trade’ of ‘zoekgereedschap’). Je kunt een beginnerspakket voor ze maken met alles waarvan jij denkt dat ze het op een dag nodig hebben. Denk eraan om een pen mee te geven, spulletjes om te ruilen en andere dingen die nodig zijn voor de caches die je voor die dag hebt uitgezocht.

Schrijf ze in! Zorg ervoor dat ze een account hebben aangemaakt, voordat jullie gaan cachen. Er is niets ergers dan in het veld proberen een app te downloaden met slechte dekking voor je mobiel.

Onderzoek je caches. Kies je caches zorgvuldig voordat je op pad gaat.
Een grote cache met veel favorietpunten is waarschijnlijk gedenkwaardiger dan een nano op een vangrail. Evenzo kan een M4 of M5-cache enige onnodige frustratie veroorzaken. Kijk naar grootte, moeilijkheid- en terreinwaarde, recente logs en favorietpunten om een perfecte eerste cache-ervaring voor je dreuzel te verzorgen. Het doel is om zo min mogelijk Niet Gevonden caches te hebben!

Bekijk het weerbericht. Jij mag er misschien van houden om bij 4º C door de natte sneeuw in een bos te lopen, maar je dreuzel waarschijnlijk niet.
Dit lijkt misschien een kwestie van gezond verstand, maar zorg ervoor dat ze warm en droog (of koel als het heet is waar jullie zijn!) blijven voor een optimale eerste geocache-ervaring.

Ken je bronnen. Als je op zoek bent naar manieren om je bekwaamheid in geocachen op te krikken, of zelfs een plek om een dreuzel heen te sturen om het zelf te leren, kijk dan eens op onze Geocaching 101-pagina.
Daar vind je alles wat jij en je dreuzel nodig hebben om ervoor te zorgen dat hun eerste geocache-uitje alleen maar lachebekjes oplevert!

Wat zijn jouw beste tips om een dreuzel in een geocacher te veranderen?

Sarah
Sarah is a French-speaking Marketing Coordinator at Geocaching HQ. She likes cats and musicals, but only separately. In her spare time you can find her knitting, snuggling her cat, and waiting impatiently for the next season of Cosmos.