Vijf dingen om te doen met je logfoto’s

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om je beste geocachemomenten vast te leggen, deels dankzij smartphones en natuurlijk de fantastische geocaches die er zijn. Hoewel het toevoegen van foto’s aan je geocachelogs geen nieuw idee is, heb je er wel eens over nagedacht wat je nog meer kunt doen met die foto’s als je je lachebekje verdiend hebt? Deze foto’s zijn herinneringen aan je gedenkwaardige geocachemomenten, dus waarom niet het beste eruit halen met deze vijf tips?

  1. Ontwerp een kalender. Als je het moeilijk vindt om je favoriete foto’s uit te zoeken, is het maken van een kalender misschien de perfecte hobby voor jou! Maak voor iedere maand een collage van foto’s of kies juist je favoriete geocache of geocacheherinnering. Bonus: gebruik deze kalender om je toekomstige uitjes te plannen!
  2. Maak ansichtkaarten. Houd contact met je geocachevrienden op de ouderwetse manier – met slakkenpost! Maak makkelijk ansichtkaarten of wenskaarten van je foto’s. Hou er zelf een paar voor op de koelkast, stuur de rest in het geheim op als een leuke verrassing voor je vrienden, of laat ze als ruilitems achter de volgende keer dat je een Letterboxcache doet.
  3. Maak een kleurboek. Er zijn rapporten die zeggen dat kleuren stress verlaagt en zicht en motorische vaardigheden verbetert. Over een win-win gesproken! Hou het kleurboek zelf als activiteit voor regenachtige dagen of deel het als cadeautje uit aan cachers van alle leeftijden!
  4. Verwen jezelf. Geocachetaarten zijn een rage aan het worden (kijk hier) dus waarom verander je je favoriete geocachefoto’s niet in een smakelijke lekkernij? Van suikerkoekjes tot plaattaart zullen je foto’s er zoet uitzien! Deze foto’s maken het waarschijnlijk niet lang, maar ze zullen op hun eigen manier gedenkwaardig zijn.
  5. Pas je profiel aan. Gebruik je geocachefoto om je publieke profiel aan te passen met je eigen profielfoto. Om je foto bij te werken, ga je naar Accountinstellingen en upload je een foto in de Omslagfoto-sectie. Je zult de foto nu op zowel Geocaching.com als in de Geocaching®-app zien!

Hoe haal jij het liefst het beste uit je geocachefoto’s? Deel het in de reacties hieronder!