Personaliseer je geocaching met zoeken op eigenschappen

Zoeken op eigenschappen is nu beschikbaar voor premiumleden bij de Geavanceerde zoekopdracht in de Geocaching®-app en op Geocaching.com.

Filteren op eigenschappen laat je caches vinden die passen bij je plannen, mogelijkheden en gewenste ervaring. Nu kun je je focussen op de caches die het beste bij jou passen!

Met het toevoegen van vier nieuwe eigenschappen, zijn er nu in totaal 70 eigenschappen om je te helpen je premiumzoektocht te verfijnen. Zoeken op eigenschappen zorgt ervoor dat je de caches vindt die er voor jou toe doen, van “Honden toegestaan” tot “Aanbevolen voor kinderen”, “Boot vereist” of “Duurt minder dan een uur”.

Zoeken op eigenschappen in de Geocaching®-app

We hebben de 26 populairste eigenschappen genomen, er drie nieuwe aan toegevoegd en ze beschikbaar gemaakt in de zoekfilters voor premiumleden in de app. Selecteer het filtericoon in kaartweergave en vouw eigenschappen uit om te zoeken. Het vinden van de beste caches voor jou is nu een simpele zoekopdracht onderweg.

Zoeken op eigenschappen op Geocaching.com

Het plannen van je volgende cache-uitje is persoonlijker geworden.
Je kunt nu elk van de 70 beschikbare eigenschappen kiezen bij de zoekfilters voor premiumleden op de geocachingstartpagina en op de geocachekaart. Vouw het filterpaneel uit om de gewenste eigenschappen te selecteren.

Nadat je op Zoeken hebt geklikt, kun je de resultaten toevoegen aan een lijst. Lijsten worden automatisch gesynchroniseerd met je Geocaching®-app. Als je denkt dat je buiten mobiel bereik komt, kun je het beste je lijsten downloaden zodat je ze offline kunt gebruiken, voordat je op pad gaat.

Opmerking voor cache-eigenaars

Je kunt eigenschappen aan je cache toekennen, voordat je de cachepagina indient of je kunt eigenschappen toevoegen na publicatie door het wijzigen van je cache.

Veelgestelde vragen:

Waarom levert mijn Zoeken op eigenschappen geen resultaten op?

Het aantal resultaten hangt af van de caches die beschikbaar zijn in jouw regio die de eigenschappen bevatten die je geselecteerd hebt. Als je twee of meer eigenschappen selecteert, zullen alleen die caches met alle geselecteerde eigenschappen getoond worden. Als je de eigenschappen “Boot vereist” en “Nachtcache” selecteert, krijg je misschien helemaal geen resultaten als er geen nachtcaches op een eiland liggen in jouw regio.

Je kunt tot tien eigenschappen selecteren op Geocaching.com of zoveel je wilt in de Geocaching®-app. Let erop dat alleen caches met alle geselecteerde eigenschappen naar voren komen in je zoekresultaten.

Hoe kan ik eigenschappen uitsluiten bij mijn zoekopdracht?

Zoeken op eigenschappen zoekt naar caches die bepaalde eigenschappen bevatten. Als je eigenschappen wilt uitsluiten van je zoekopdracht, laten we zeggen dat je geen UV-lamp hebt en alle nachtcaches uit wilt sluiten waarvoor je een UV-lamp nodig hebt, dan kun je een pocket query gebruiken.

Hoe kan ik eigenschappen in hun negatieve status toevoegen aan mijn zoekopdracht?

Zoeken op eigenschappen kijkt alleen naar geocaches met eigenschappen in hun positieve status. Je kunt zoeken naar eigenschappen in hun negatieve status met een pocket query.

Naar welke eigenschappen ga jij het liefst op zoek? Laat het ons weten in de reacties!

Annika
When I'm outside I'm happy. Besides geocaching I love gardening, hiking, cooking and spending time with my wonderful two and four legged friends. Got eight legs? Sorry, but please stay far away from me!