Nieuw! Reeksen, mijlpalen en M/T-statistieken in de Geocaching®-app

Premiumleden kunnen nu hun huidige geocachereeks, moeilijkheids- en terreinraster en cachemijlpalen bekijken in de Geocaching®-app. We weten bijna zeker dat geocachers hun eigen statistieken bijhielden vanaf het moment dat er geocaches waren om bij te houden. Dit is waarom we een paar persoonlijke statistieken die beschikbaar zijn op Geocaching.com direct beschikbaar wilden maken in de app.

Daag jezelf uit en raak gemotiveerd door je geocaching-statistieken bij te houden. Ga naar je profiel om je statistieken te bekijken of lees verder voor meer informatie.

Geocachereeksen

Een reeks is wanneer je iedere dag een geocache of Adventure Lab cache logt of een event bezoekt voor een langere periode achter elkaar. Sommige geocachers hebben een maand, een jaar of zelfs langer zo’n reeks in stand gehouden – verschillende reeksfanaten hebben ze zelfs jaren achter elkaar in stand gehouden.

De reeks-teller in de Geocaching®-app houdt je opeenvolgende smileys bij, feliciteert je wanneer je een dag toevoegt aan je reeks of moedigt je aan als je dat niet hebt gedaan.

Moeilijkheids- en terreinraster

Ook bekend als de Frizzy Grid of 81 Grid, moet je voor het voltooien van deze uitdaging een cache vinden voor iedere moeilijkheids- en terreincombinatie. Het moeilijkheids- en terreinraster test eerst je mentale capaciteiten, daarna je fysieke vaardigheden en dan beide op hetzelfde moment als je geocaches met een hoge moeilijkheids- en terreinwaarde vindt om je raster te vullen.

Kijk hoe je gemiddelde moeilijkheids- en terreinwaarden omhoog gaan terwijl je je raster invult!

Geocachemijlpalen

Normaal gesproken gezien als belangrijke momenten in je leven, zijn Geocachemijlpalen belangrijke momenten in je geocachereis. Ze beginnen bij je eerste vondst en tellen door vanaf daar – helemaal tot aan 100.000!

Pro-tip: Benieuwd welke cache je hebt gevonden om een mijlpaal te bereiken? Tik gewoon op de mijlpaal om naar de cachepagina te gaan!

Met deze kennis binnen handbereik en nog meer op Geocaching.com, til je je geocaching-expertise naar een hoger niveau.

Opmerking: Geocaching Statistieken is een een functie voor Premiumleden. Lees verder.