Drie redenen om vrienden toe te voegen op Geocaching.com

Geocachevrienden zijn om veel redenen handig – ze bieden een tweede paar ogen om naar de cache te zoeken, ze kunnen dreuzels in de buurt afleiden of misschien hebben ze dat speciale tooltje bij zich! De lijst is eindeloos! Het is makkelijk om de voordelen van geocachevrienden te zien als je in het veld bent, maar er zijn ook voordelen als je vrienden toevoegt op Geocaching.com.

Voordat we verder gaan, vraag je je misschien af hoe je je lijst met vrienden kunt laten groeien. Om een vriend toe te voegen op Geocaching.com, ga je naar je Dashboard en selecteer je Vrienden bekijken. Voer de gebruikersnaam van je vriend in bij Vriend toevoegen en selecteer Verzoek sturen. Als je vriend je verzoek om vrienden te worden eenmaal geaccepteerd heeft, zal hij/zij toegevoegd worden aan je vriendenlijst! Hier zijn drie redenen waarom mensen toevoegen aan je vriendenlijst handig kan zijn bij het geocachen:

  1. Bekijk direct op je Dashboard wat je geocachevrienden aan het doen zijn.
    Als je eenmaal vrienden hebt toegevoegd op Geocaching.com, kun je ervoor kiezen om hun geocache-activiteit te laten zien bij de Recente activiteiten op je Dashboard. Vanaf daar kun je hun recente vondsten, logs en foto’s bekijken.

  2. Blijf gemotiveerd met je Klassement op de website en mobiel.
    Je Klassement laat jouw geocache-activiteit en die van je vrienden zien. Als je een cache logt of een event bezoekt, verzamel je punten die bovenaan de pagina getoond worden. Je bereikt het Klassement op de website makkelijk vanaf je Dashboard, of bekijk het in de Geocaching® mobiele app door naar je profiel te gaan en daar op het Klassementsicoon te drukken. Op dit moment is het icoon van het Klassement hetzelfde icoon als voor de Bereik de Top (Reach the Peak) souveniruitdaging. Kijk of je je vrienden kunt verslaan op weg naar de top!

  3. Bekijk welke vrienden een cache hebben gevonden op de website en in de app.
    Om de logs van je vrienden op de website te zien, klik je op Alle logs bekijken net onder de knop “Geocache loggen” bovenaan de cachepagina. Op de volgende pagina klik je op “Logs van je vrienden”. Om de logs van je vrienden voor een geocache in de app te zien, kies je een geocache op de kaart, op de geocachepagina kies je voor Activiteit en op de volgende pagina kies je voor Vrienden. Gebruik het Logboek of de app om te bekijken wie je kunt bellen als je bel-een-vriend in wilt zetten voor een geniepige cache!

Bonus: tag je vrienden in je logs Als je een cache logt op de website, kun je het @-symbool gebruiken en verschijnt er een lijst van je vrienden op Geocaching.com. Kies de vriend die je wilt taggen. Plaats je log. Vrienden die getagd zijn, ontvangen een melding via e-mail dat ze zijn getagd in een log op Geocaching.com.

Wat is jouw favoriete onderdeel van het hebben van geocachevrienden? Deel het in de reacties hieronder!

Genevieve is a Marketing Associate at Geocaching HQ.