Doe dit jaar met ons mee aan #OptOutside

Voor velen van ons leek 2021 uiteindelijk sterk op 2020, omdat we nog veel uitdagingen moesten overwinnen en nog meer obstakels moesten trotseren. Geocaching geeft ons de tijd om te vertragen en de natuurlijke schoonheid die ons omringt te waarderen. We kregen een unieke kans om diep adem te halen en naar buiten te vluchten voor een broodnodige reset. Velen van ons hebben misschien nog nooit de kans gehad zoveel tijd buiten door te brengen om op verkenning te gaan, maar we hopen dat we dat voor de toekomst kunnen behouden. Geocaching is de perfecte uitlaatklep voor iedereen die voor buiten kiest.

Dit jaar nodigen wij je uit om samen met ons de natuur te blijven ontdekken door te kiezen voor #OptOutside tijdens de feestdagen. In plaats van je vakantie in de rij door te brengen, terwijl je wacht op de nieuwste producten, moedigen wij je aan om in plaats daarvan naar buiten te gaan en tijd door te brengen zonder stekker en ondergedompeld in de natuur. We dagen je uit om jezelf te pushen om je volgende (of je eerste!) geocache te vinden, een nieuwe moeilijkheidsgraad/terrein te ontgrendelen die je nog niet hebt gevonden, of zelfs een beetje dichter bij je Bereik de Top-doel voor deze maand te komen.

Terwijl je de laatste weken van het jaar buiten doorbrengt, deel je ontdekkingen met ons door #geocaching en #OptOutside te gebruiken op een van de sociale media-kanalen om ons op de hoogte te brengen van je avonturen in de buitenlucht. Verkies het buitenleven boven de consumptiemaatschappij en denk eraan om altijd #RecreateResponsibly te gebruiken bij het plannen van je avonturen. Dus ga naar buiten, waardeer alles wat de natuur te bieden heeft en geniet van de reis naar je volgende geocache!

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.