Geocaching HQ souvenirmomenten voor 2022

Weer een nieuw jaar en tijd voor ons om onze plannen voor 2022 te delen. Geocachesouvenirs zijn niet alleen digitale plaatjes die je verzameld hebt op je profiel om je aan de goede momenten tijdens het cachen te herinneren, maar ook iets om naar uit te kijken.

Hier zijn de bevestigde souvenirmomenten voor 2022:

  • Cache In Trash Out®, seizoen 1: 1 maart t/m 31 mei
  • Double the Fun: 22-2-22
  • Blue Switch Day: 30 april t/m 2 mei
  • International Geocaching Day: 20 augustus
  • Cache In Trash Out®, seizoen 2: 1 september t/m 30 november
  • International EarthCache Day: 8 en 9 oktober
  • Goodbye 2022: 25 t/m 31 december

2022 zal waarschijnlijk de boeken ingaan als het jaar met de meeste nieuwe souvenirs aller tijden, maar het is niet wat je denkt. Dit jaar zullen we iedere maand tot 10(!) nieuwe landen- en regiosouvenirs uitbrengen – dat is tot 120 souvenirs in 2022. We hebben het kunstproces voor de nieuwe souvenirs simpeler gemaakt en zullen ze niet allemaal speciaal uitlichten. Dit stelt ons in staat om in de komende twee jaar souvenirs uit te brengen voor bijna alle relevante landen en regio’s.

We zijn nooit klaar met het aanmoedigen van geocachers om het geocachespelbord te verbeteren. Daarom hebben we besloten om de optie om de locatieloze cache Let’s improve the outdoors (GC8NEAT) te loggen met een jaar te verlengen. Geocachers kunnen deze zeldzame cachesoort nu loggen t/m 31 december 2022 als ze eenmaal aan de voorwaarden op de cachepagina voldoen.

NB: omdat de COVID-19 situatie zich nog steeds ontwikkelt in de wereld, raden we geocachers aan om de meest recente richtlijnen van gezondheidsorganisaties te volgen, als ze ervoor kiezen om mee te doen aan activiteiten zoals geocachen. Jouw gezondheid en veiligheid zijn de belangrijkste prioriteit.

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.