An illustration of a gadget cache attached to a fence. A plaque on it reads 2022, and the scroll is set to read Hider.

Jaar van de Cache: laatste kans om je 2022 plaatserssouvenir te verdienen 😱

Heb jij je Year of the Hide-souvenir van 2022 al verdiend? Heeft je nieuwste cache eerbied en plezier gegeven aan iedere geocacher die onverschrokken genoeg was om hem te loggen? Heb je de gemeenschap dit jaar geholpen om het speelbord te verversen en revitaliseren door het verstoppen van een cache van welke soort dan ook?

Als dit niet zo is, hoef je je geen zorgen te maken! Je hebt nog tot 17 december 2022* om je Jaar van de Cache-geocache in te dienen voor publicatie en zo het 2022 plaatserssouvenir te verdienen!

*Geocaches en eventcaches worden beoordeeld door gemeenschapsvrijwilligers. Zorg voor extra tijd voor de beoordeling, als je cache ingewikkeld is of als het verstoppen van een cache nieuw voor je is.

Het plaatserssouvenir voor 2022 is beschikbaar voor caches verstopt tussen 1 maart en 31 december 2022, dus je hebt nog voldoende tijd om het te verdienen!

Of je nu al een geocacheverstopveteraan bent, of dat dit je eerste plaatsing is en je jezelf op je hoofd krabt over hoe je je plaatselijke gemeenschap een nieuwe, spannende cache-ervaring kunt bezorgen, het is altijd belangrijk om je deze cache-eigenaarstips te herinneren:

  • Een geinformeerde benadering levert altijd de beste resultaten op; probeer minstens 20 caches te vinden voor je besluit er zelf 1 te verstoppen. Op die manier ben je het best uitgerust om de schijnbaar eindeloze mogelijkheden te overwegen die er zijn voor cache-ontwerp en -implementatie.
  • Denk eraan om de geocacheplaatsingsrichtlijnen te lezen en te volgen.
  • Op het noordelijk halfrond komt de winter snel dichterbij en caches die nu gelegd worden, zijn misschien niet meer toegankelijk tot aan de lente. In dit geval is een fantastisch alternatief om het plaatserssouvenir te verdienen het organiseren van een event voor geocachers in je gemeenschap!
  • Alle caches moeten beoordeeld worden. Dus denk eraan dat wat je ook verstopt, er altijd communicatie nodig is met, en respect voor, je plaatselijke vrijwillige reviewers!

Als je dit jaar al een cache verstopt hebt, maar voor 1 maart, dan is er geen betere tijd dan nu om NOG een cache te verstoppen en het souvenir toegekend te krijgen. Het Jaar van de Cache draait om het verversen van het speelbord en het stimuleren van algehele gezondheid voor het tijdverdrijf waar we van houden. Omdat er wat oudere caches gearchiveerd worden, heeft het spel wereldwijd nieuwe caches nodig om de geweldige gemeenschap van geocachers uit te dagen, te verrukken en te inspireren.

We zijn op weg naar de eindstreep, laten we 2022 – het Jaar van de Cache – sterk afsluiten! Als je toch bezig bent, vergeet dan niet #2022Hide te gebruiken op Instagram en Facebook om te pronken met je ideeën en prestaties!

Lackey, friend, 70% water. Add me on The official Geocaching® app: @ThomCruz