An illustration of a gadget cache attached to a fence. A plaque on it reads 2022, and the scroll is set to read Hider.

Poslední šance získat autorský suvenýr za rok 2022! 😱

Už jste získali svůj suvenýr za 2022 Rok úkrytů? Vzbudila vaše nejnovější keš úctu a radost v každém kačerovi, který byl natolik neohrožený, aby ji zalogoval? Pomohli jste letos komunitě osvěžit a oživit hru tím, že jste letos ukryli nějakou keš?

Pokud ne, nezoufejte! Stále máte čas do 17. prosince 2022*, abyste odeslali svou keš k Roku úkrytů ke schválení a získali tak autorský suvenýr 2022!

*Keše a eventy jsou schvalovány dobrovolníky z komunity. Pokud je vaše keš složitá nebo jste v zakládání keší nováčky, počítejte s delší dobou na schválení.

Autorský suvenýr 2022 je k dispozici pro všechny keše ukryté od 1. března do 31. prosince 2022, což znamená, že na jeho získání máte ještě spoustu času!

Ať už jste v zakládání keší veteránem, nebo je to vaše úplně první schránka a lámete si hlavu nad tím, jak poskytnout místní komunitě nový, vzrušující zážitek z kešování, vždy je důležité mít na paměti několik klíčových rad pro vlastníky keší:

  • Nejlepší výsledky vždy přinese informovaný přístup; než se rozhodnete skrýt vlastní keš, zkuste najít alespoň 20 keší, abyste byli co nejlépe připraveni zvážit zdánlivě nekonečné možnosti, pokud jde o návrh a implementaci keší.
  • Nezapomeňte si přečíst a dodržovat pokyny pro ukrytí keší.
  • Na severní polokouli se rychle blíží zima a některé teď ukryté keše mohou být zase přístupné až na jaře. V tomto případě je skvělou alternativou, jak získat autorský suvenýr, uspořádání eventu pro geokačery ve vaší komunitě!
  • Všechny keše musí být schváleny. Mějte tedy na paměti, že cokoli skryjete, bude vyžadovat komunikaci s místními dobrovolnými reviewery a respekt k nim!

Pokud jste již letos keš ukryli, ale před 1. březnem, není lepší čas než teď, abyste ukryli DALŠÍ keš a získali suvenýr. Rok úkrytů je zaměřen na osvěžení hry a podporu celkového zdraví při této oblíbené zábavě. Vzhledem k tomu, že některé starší keše jsou archivovány, hra vyžaduje nové keše po celém světě, které jsou výzvou, potěšením a inspirací pro tuto neuvěřitelnou komunitu geokačerů.

Jsme v cílové rovince, pojďme rok 2022 – rok úkrytů – dokončit silní! Když už budete v tom, nezapomeňte použít #2022Hide a pochlubte se svými nápady a úspěchy na Instagramu a Facebooku!

Lackey, friend, 70% water. Add me on The official Geocaching® app: @ThomCruz