Průvodce geocachingovými dárky 2022

Dárky, které vytvářejí nové okamžiky: Nové věci nebo nové zážitky? Zakončete sezónu a svátky s průvodcem geocachingovými dárky 2022. Zúžili jsme výběr na pět dárků z obchodu Shop Geocaching, které vylepší každý výlet za keškami. Ať už vaši přátelé a rodina zkoumají cokoli, tyto dárky jsou navrženy tak, aby jim geocachingové dobrodružství nejen umožnily, ale i vylepšily. Navíc se dozvíte, jak získat k nákupu sváteční tag zdarma!

1. Ozdoba sněhová vločka, 11.99 USD


Vyberte si mezi Signal the Frog® sněhovou vločkou a geo-štěnětem Tracker! Tyto jedinečné geocoiny lze trackovat na webu Geocaching.com a jsou opatřeny stuhou, takže mohou zdobit váš stromek nebo domov. Tyto trackovatelné ozdoby navrhl pro Shop Geocaching Landsharkz mají složitý design se stříbrným povrchem a jistě učiní každý vánoční stromeček nebo geokeš slavnostnější!

Ať sněží

2. Desková hra Cache me if you can!, $39.99 USD


Pro případy, kdy se chcete věnovat geocachingu, aniž byste museli vyrazit ven, můžete…díky hře Cache me if you can! desková hra od DPH Games. Po cestě vás čekají překvapení, stejně jako při hře geocaching, a proto tuto hru nikdy nebudete hrát dvakrát stejně!

Dostaň se do hry

3. Prémiové členství geocachingu


Nejdokonalejší nástroj v oboru! Prémiové členství geocachingu poskytuje geokačerům všech úrovní přístup ke keškám všech úrovní dovedností (od začátečníků až po experty), nástroje k vyhledávání nejoblíbenějších kešek a personalizované statistiky, které jim umožňují neustále pracovat na dosažení cílů geocachingu, jako jsou například série, milníky a další.

Darování prémiového členství je jednoduché a není třeba čekat na dopravu. Stačí vyplnit údaje za šťastného geokačera a my mu ve vámi zašleme jeho jedinečný dárkový kód s vaším osobním vzkazem.

Darujte prémiové členství

4. Novinka! Úvod do geocachingu – startovací sada, $29.99 USD

Tato sada začíná velkou klasickou schránkou na geokeš s maskovacím štítkem. Uvnitř najdete devět dalších geocachingových nástrojů a věciček včetně rychlého průvodce, který pomůže novým kačerům začít s kešováním. Mezi další předměty patří pomůcka na svinování logbooků pro malé kešky, 14denní zkušební verze prémiového členství, dekodér ROT13, který je také trackovací, klíčenka, travel bug, samolepky, další proužky na logy a pero All-Weather Tank Pen, které podepisuje logy od nejsušší pouště po nejmokřejší bažiny.

Začněte se startovací sadou

5. Nabitý balíček TOTT (Tool of the Trade), $59.99 USD

S touto taktickou výbavou se zásobte všemi oblíbenými nástroji. Pinzeta Magnigrip s mikroskopem vás dostane z úzkých míst a pomůže vám vidět i ty nejmenší kódy. Teleskopické zrcátko/magnet umožňuje ověřit, zda je keš na místě, než na ni sáhnete. Svítilna s klipem vás připraví na nejrůznější situace, stejně jako mininářadí 10 v 1, a navíc je tu trojfunkční pero na nejrůznější záznamy a logy.

Štědrej večer nastal, TOTT přichystal

Každý rok oslavujeme svátky tím, že nabízíme limitovanou edici svátečního trackovacího dárku k nákupu. Letošním trackovacím designem je Travel Bug®ve tvaru vánočního zvonku, který jistě potěší všechny fanoušky trackovacích předmětů.

Pro kačery v USA a Kanadě platí, že za každých 25 dolarů utracených za nákup v Shop Geocaching získáte jeden sváteční přívěsek Travel Bug. Této sváteční tradice se účastní i řada našich zahraničních prodejců mimo USA a Kanadu. Prohlédněte si seznam zúčastněných prodejců a podívejte se na jejich webové stránky, abyste se dozvěděli více o jejich svátečních akcích. Tento sváteční trackovatelný design není určen k prodeji a je k dispozici pouze jako dárek při nákupu v obchodě Geocaching nebo u zúčastněného prodejce.

Obchod Shop Geocaching také nabízí dopravu zdarma na všechny nákupy v hodnotě 35 dolarů a více ve Spojených státech. Doprava zdarma a bonusový tag z limitované edice? Je čas vyrazit na nákupy! Objednejte si do 16. prosince, abyste měli dopravu zdarma, a dárky obdržíte do 24. prosince 2022.

Prohlédněte si seznam našich mezinárodních partnerů obchodu Geocaching a začněte si odškrtávat dárky ze seznamu!

Geocaching HQ is where the tools for your geocaching adventures are created and maintained. Founded in 2000, we are dedicated to inspiring and enabling adventure, exploration, and community through a unique combination of outdoor recreation and location-based technology.