Vind uit wat de eerste uitdaging van het Rad van Uitdagingen is!

En de eerste uitdaging is…

We draaiden voor het eerst aan het rad en de uitdaging waar het op terecht kwam is Zoeken van Lachebekjes. Deze uitdaging gaat over hoeveel caches je kunt vinden in een maand. Van 3 t/m 30 april heb je de kans om drie nieuwe souvenirs te verdienen voor makkelijke, gemiddelde en moeilijke niveau’s van de uitdaging:

Makkelijk: Vind en log 5 caches om het eerste souvenir te verdienen.
Gemiddeld: Vind en log 10 caches om het tweede souvenir te verdienen.
Moeilijk: Vind en log 100 caches om het derde souvenir te verdienen.

Als je Premiumlid bent, kun je je voortgang voor het verdienen van souvenirs bijhouden door het bekijken van je statistieken op Geocaching.com, waar je kunt zien hoeveel geocaches je deze maand vindt.

Veel succes en tot 25 april wanneer we uitvinden wat de uitdaging voor mei is. Deel je geocachevondsten voor Rad van Uitdagingen (Wheel of Challenges) op sociale media met #WheelOfChallenges! Lees onze aankondigingsblog over Rad van Uitdagingen voor Veelgestelde vragen en meer informatie over de souveniruitdaging.

Deel je geocachevondsten voor Rad van Uitdagingen (Wheel of Challenges) op sociale media met #WheelOfChallenges!

Genevieve is a Marketing Manager at Geocaching HQ.