Skip to content

Limburg - Liefde voor het leven (shared, public)

List Owner: Zjurt

See the ratings for this list. Rate This Bookmark List

Een lijst waarop de mooiste multi's in Limburg staan. Het zijn zonder uitzonderingen multi's in de natuur waar u gegarandeerd een middag plezier aan beleeft. Neem dus de verrekijker, flora en fauna mee in de rugzak.

Als u ze allemaal hebt gelopen, mag u zich met recht een "Limburg Lover" noemen en onderstaand logo voeren.
(visit link) "

De lijst is natuurlijk nog niet compleet...dus suggesties zijn van harte welkom

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GCJKW0 Multi-cache Beegderheide
  Een voormalig oefenterrein van Defensie. Daar is nu niets meer van te zien. Veel mooie vennetjes, hei, heuvels en slingerende paadjes.  

GCQXG7 Multi-cache Cache d'Ort
  Een heel bijzonder natuurgebied waar je in de zomer met een beetje geluk de boomkikker kunt horen of zien. Het is erg rustig en de maker heeft een mooie route gemaakt die het hele gebied in al z'n schoonheid laat zien.  

GCHDJY Multi-cache De Heeren van Geysteren
  Een prachtige afwisselende tocht door een verborgen stukje Limburg. Slingerend over beekjes en struinend door Jeneverbessen vergeet je de tijd.  

GCV2M4 Multi-cache De Parel van de Peel
  Deze cache loopt door een prachtg stukje Limburgse Peel. Neem de tijd voor deze cache en geniet van de bijzondere natuur die ieder jaargetijde weer anders is.  

GCHMKY Multi-cache Het Melicker Ven
  Het Vennetje is een mooi rustpunt waar het ook bij warm weer prima toeven is. Maar ook de route naar en van laat je volop genieten van de Meinweg.  

GCZHV0 Multi-cache Hoosden
  Een prachtig stukje Limburg waar je zonder deze cache zomaar aan voorbij zou rijden. Volop genieten van bijzondere paden en mooi natuur.  

GCR7VQ Multi-cache IJzeren Man Weert
  Ondanks de drukte in het begin, is deze tocht de moeite waard. Hier hebben provincie, gemeente en natuurbeheerders een mooi stukje natuurvertier opgebouwd.  

GCWGDV Multi-cache Leudal
  Een afwisselende cache van 8 kilometer door prachtige natuur. Ook als je niet alle punten vindt, is de cache te vinden.  

GCXAGG Multi-cache Sarsven en De Banen
  Een bijzonder stukje natuur dat met enige regelemaat de krant haalt door de vele bijzondere vogels die hier op doortrek passeren.  

GCJZY3 Multi-cache Swalm Cache
  Hier lopen meerdere caches maar deze laat een groot deel van het prachtige Swalmdal zien. Soms nat maar altijd verrassend.  

GCZTZE Multi-cache Team Ramy 11: Landgoed Exaten
  Een korte route. Eerst met uitzicht op een meanderende beek en later door een bijzonder mooi bos met verrassende vennen.  

GCXYGD Multi-cache Team Ramy 4: de Krang
  Een stukje limburg dat de laatste jaren met steun van gemeente en provincie in rap tempo een natuurgebied van nationaal belang begint te worden.  

GCZ9ZV Multi-cache Team Ramy 8 : Laurabossen
  Bijna in België, bijna in Brabant maar helemaal in Limburg ligt dit mooie productiebos.  

GCKZTD Multi-cache Theyeti 1: Melickerheide
  Na een korte wandeling over asfalt krijg je het achterliggende bosgebied in al zijn facetten te zien. Een flinke wandeling met een bijzonder staartje.  

GC14VHH Multi-cache Vlorper Sjtasie
  Een prachtige route die je de hele Meinweg laat zien. Zeker als je vroeg of laat de route loopt is een ontmoeting met de vele zwijnen daar zeker mogelijk. Vergeet de kijker niet.  

GC11TJZ Multi-cache Waterbloem
  Een nog vrij onontdekt maar prachtig stukje natuur in Midden-Limburg. Het is hier vrijwel altijd rustig en er zit veel wild zoals zwijnen en reeën.  

GCK6AZ Multi-cache Zoatmaale
  Een bijzonder mooi stukje Limburgse grens waar het ook met warm weer prima toeven is.
 
Total Records: 17 - Page: 1 of 1 - < Prev   <<   <[1]>   >>   Next >

Advertising with Us