Skip to content

Favoriter (shared, public)

List Owner: zanoii

Is this List useful? Be the first to rate this Bookmark List!

Detta är en lista över de cachar jag har gillat mest av de jag har besökt. Ingen inbördes ordning eftersom man inte kan sortera sina bokmärkeslistor.

Har försökt lämna en kort beskrivning på varje cache varför jag tycker den är värd att söka

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GC4C36 Traditional Cache "The Roxen Runt" - #1 Tegelbruket
  Fantastiskt vacker miljö, och mycket fin utsikt över Roxen. Rekommenderas som picnicplats, dock finns inga papperskorgar i närheten så se till att ha med egna skräppåsar.
Den närbelägna Henriksborgen är ingen personlig favorit, men gillar man fornborgar och har stövlar med sig gillar man säkert den också. :)
 

GCX91N Traditional Cache Dalmyragruvan
   

GCGHYH Traditional Cache Dvardala gamla järnvägstunnel
  En klar favorit! En tunnel som man inte behöver någon speciell utrustning för att gå igenom (knappt ens ficklampa under dagtid).

Dock är det för tillfället (våren/sommaren 2006) vägarbete i området, så det kan vara lite klurigt att hitta parkering. Tror inte att själva tunneln/cachen påverkas av arbetet.
 

GCVEC1 Traditional Cache EKBACKARNA
  En lugn oas mitt ibland köpcentrum och vägar. Mycket vackert ställe att vandra omkring och filosofera på, speciellt på morgonen innan affärerna har öppnat.  

GCPH8Q Traditional Cache Glans Kalkbrott
  Mycket häftigt brott, speciellt vägen in. Cachen kan vara lite svårfunnen eftersom GPSen inte har så bra mottagning i själva brottet, så det rekommenderas att memorera (eller ta med sig) spoilerbilden.  

GCG5N0 Traditional Cache Hammarbackstunneln
  Intressant ställe. Missa inte informationsskylten! Härlig skog att promenera i.  

GC38EF Traditional Cache Holmsjon
  Klar favorit! Möjligheter till matlagning, övernattning och antagligen bad finns precis i närheten. En underbar plats i skogen.  

GC15380 Traditional Cache Kungsledens höjdpunkt
   

GCTKQE Traditional Cache Let´s get 3Gged !
  Kikare rekommenderas även här! Mycket bra utsikt över Norrköping. Kan vara lite jobbig för höjdrädda i och med att man även ser rakt ner genom gallret.  

GCPRWH Traditional Cache Louis De Geer
  Detta var den första cachen jag fann! Är man ett fan av stadscachar (vilket jag egentligen inte är) rekommenderas denna varmt! Det kan inte bli mer centralt, ändå ligger cachen väldigt dolt. Lyckas man ta sig dit osedd får man nog logga i lugn och ro också.  

GCQ5EE Traditional Cache Marmorbryggan
  Jag är lite fascinerad av gruvor och stenbrott tror jag. Detta hål är ett litet äventyr och nunnebanan verkar vara en fin promenadstig. Ett besök vid källan rekommenderas såklart.  

GCGDHD Traditional Cache Oscarshäll
  Drive in-cache med oslagbar utsikt över Bråviken, Vikbolandet och Norrköping. Mycket vackert, kikare rekommenderas!
Som cachebeskrivningen säger finns det ett kafé alldeles bredvid där man även kan parkera.
 

GCQW57 Traditional Cache Sätragruvan
  Häftigt dagbrott som är tillgängligt för de flesta. Äventyrliga som vill försöka sig på att gå in rekommenderas att packa rejäla stövlar, men brottet är fint även uppifrån kanten.  

GCJVW1 Traditional Cache Söderköping
  Ännu en utsiktscache. Det här är väl ett av de ställen man "måste" besöka när man är i Söderköping, och vägen till cachen är en upplevelse i sig. Glöm inte att ta med kikaren upp och att äta glass när ni kommer ner! :)  
Total Records: 14 - Page: 1 of 1 - < Prev   <<   <[1]>   >>   Next >