Skip to content

Suosikkini / my favourites (shared, public)

List Owner: Dipl0

Is this List useful? Be the first to rate this Bookmark List!

Suosikkikätköni tavalla tai toisella.

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GC1054E Traditional Cache 0 km: Lieto
  Ei itsessään mikään erikoinen eli ns. peruskamaa, mutta oli kuitenkin ensimmäinen löytö kätköilijäuralla.  

GC1JQ60 Traditional Cache Alpo Jaakola's statue park
  Täällä tuli koettua hieno ahaa-elämys, kun vihje yhdistyi hienosti maaston kohteeseen ja auttoi kätkön löytymisessä. Gepsi oli nimittäin etsintäaikana aika lailla ulalla.  

GC1K4AV Multi-cache Esa Pakarinen
  Varmaankin ihan tavallinen ja yksinkertainen multi, mutta oli ensimmäiseni ja sen ratkaiseminen tuntui hyvältä. Sitä paitsi Esa Pakarinen on oman kätkönsä ansainnut ja näin tuli tutustuttua myös synnyinpaikkaan.  

GC1FGN1 Traditional Cache Expesä
  Hyvin toteutettu ja naamioitu kätkö. Selvisi aika nopeasti ryhmätyön turvin, mutta olisi voinut etsityttää paljonkin. Tallaiset ovat mukavia, kunhan ei tule paikalle kiireisellä aikataululla.  

GC2JB9T Traditional Cache Haukkavuori
  Kätköpaikka alueineen on hieno ja kätkön saavuttaminen on vaativaa meikäläisen kaltaiselle kätköilijälle. Kun tulin kätkön läheisyyteen, ajattelin vain selvitellä mahdollisia nousureittejä ja palata sitten kaverin kera paikalle. Kävi kuitenkin niin, että yhdestä paikkaa pääsin 'hyllylle' ikään kuin puolihuomaamattani, joten päätin viedä homman loppuun kerralla. Kyllä hirvitti ja könyten onnistuin purkin löytämään. Suosittelen kuitenkin, että älkää tehkö kuten minä vaan niin kuin minä sanon:"Tälle kätkölle kaverin kanssa!"

Tämän kätkön loggaaminen ilman apuvälineitä on omien suorituskykyjeni ehdotonta ylärajaa.
 

GCGW7N Unknown Cache Hirvikärpänen
  Tämä jos mikä on niin ovela kätkö, että oksat pois. Kerrassaan mainio ajatus ja toteutus. Kaiken lisäksi purkki on kiertänyt jo melkoiset matkat ja loisinut hienoissa kätköissä. Matka jatkukoon eespäin.  

GC28HZT Traditional Cache Hyvää päivää yötä päivää - Neste Jari-Pekka
  Perinteinen kätköalue, mutta kätkön toteutus oli suoritettu keskivertoa paremmin ja kekseliäästi. Kun tällaisen lopulta ratkaisee, niin fiilikset on korkealla.  

GC1M8M9 Traditional Cache Kaarinan Kirkko 1351....1991 AD
  Tämän kätkön löysin vaivattomasti (vaihteeksi), mutta ymmärrän joidenkin kokeman 'tuskan'. Naatit ovat tarkat, mikä auttoi keskittymään oleellisimpaan. Hieno toteutus ja paikka.  

GC171K6 Traditional Cache Kadonnut Maaria 1/?: Tiilitehdas
  Joidenkin kommenttien perusteella valmistauduin pitkään etsintään, mutta yllätyksekseni silmä sattui siihen välittömästi. Toteutus oli kerrassaan mainio. Tällaiset kätköt ovat ilo myös etsijälle. Paikan historiakin oli mielenkiintoinen.  

GC19WX9 Unknown Cache Kemikaalijuna
  Piti valjastaa jo lähipiirikin ratkaisun etsimiseen. Naattien selvittäminen oli oikeaa salapoliisityötä ja opettavaistakin. Viimeiset tarkimmat naatit eivät loksahtaneet ihan täysin kohdalleen, joten etsimiseen jäi vielä oma jännityksensä.  

GC1F4MP Multi-cache Kiertotie
  Laskut tuli suoritettua helposti, mutta saatujen arvojen seuraaminen vaati hieman kekseliäisyyttä gepsin ja ohjelmistojen käytössä.  

GC2DJ91 Traditional Cache Kinahmon Honkapirtti
  Pidän hienoista luontokohteista ja toisaalta muuten oivallisesti toteutetuista kätköistä. Tämä kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan. Varsin nerokkaasti laadittu.  

GCHBG9 Traditional Cache Lentoaseman lohkareet
  Mahtavat siirtokivimuodostelmat alueella, josta niitä ei osannut odottaakaan. Myös kätkön esiinsaamisessa sai meikäläinen tehdä töitä.  

GC1RRJ6 Traditional Cache Liikuntaa Loukinaisissa
  Tällä kätköllä ihmetytti miten 4-vuotias on tuollaisen paikan uskaltanut valita piilotuspaikaksi. Lisäksi kätkön lähimaastosta löytyi erittäin runsas lampaankääpäesiintymä.  

GC1M4JN Traditional Cache Lumumba 3
  Kuuluu ehdottomasti suosikkeiheni. Oli maastoluokituksen perusteella yli meikäläisen suorituskykyjen, mutta ei ollutkaan kun kerrankin hoksottimet toimi. Suosittelen kätköön tutustumista.  

GCZH63 Traditional Cache Muhkurin lehto
  Kätkö löytyi helposti ja oli alueen haavoittuvaisuuteen nähden juuri oikein piilotettu. Lisäksi alue teki syys-/talviasussaan vaikutuksen - pieni, mutta kompakti ja todella mielenkiintoisen oloinen kasvi- ja sienilajistoltaan.  

GC198MK Traditional Cache Nummelan Kaarikeskus
  Tämä oli kiva yllätys vaikka löytyikin melko nopeasti. Hetken 0-kohdassa pyörimistä ja 'pään raaputtelua', kunnes välähti. Vähän epäuskoisena testasin hypoteesia ja sieltähän se kätkö löytyikin. Teeman mukainen.  

GCJN06 Traditional Cache Rahapuu
  Kuten varmaan listastani huomaa, pidän luonnonkohteista paljon ja niihin lukeutuvat myös puut, jos niillä on 'tarina' kerrottavana. Isovanhempien jäämistöstä löytyi aikoinaan muutamia vanhoja seteleitä ja yhdessä 1920-30-lukujen viidenmarkan lappusessa kuvassa oli iso massiivinen puu (varmaankin se oli mänty). Aika huisaa, että piirrokselle on edelleen olemassaoleva esikuva. Tällaiset esittelyt geokätköilyn merkeissä ovat mannaa.  

GC21N1Q Unknown Cache Ristiin rastiin Piikkiötä
  Tämä oli todella mun mieleeni. Vaati tosin paljon ajelemista, mutta silti! Paikallistuntemuksesta on toki hyötyä, mutta ei ole ehdoton vaatimus.  

GCVJ81 Traditional Cache Saddle hill - Bonus for Ilmatorjuntaa ja CITOa
  Alue ei kyllä ole hieno, mutta kätkön toteutustapa on.  
Total Records: 31 - Page: 1 of 2 - < Prev   <<   <[1 2]>   >>   Next >

Advertising with Us