Skip to Content

Aanraders (shared, public)

List Owner: fub_en_ingiechan

Is this List useful? Be the first to rate this Bookmark List!

Een lijst van caches die wij, om de een of andere reden, aanraders vinden.

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GCN6ZN Multi-cache [GME2005] Insp. Delictus en de twijfelachtige ...
  Normaliter zijn wij niet zo van de stadswandelingen, maar deze is wel erg leuk. De twee rondjes door het centrum van Weesp zijn niet te lang, en doordat de afstand tussen de waypoints niet al te groot is, blijft het interessant. Het verhaal is natuurlijk ook schitterend!  

GCP68V Multi-cache Bissen-bos
  Loopt naadloos samen met Bissen-wei. Ook hier weer een unieke route door een uniek landschap. Wel doorbijten, maar zeker de moeite waard!  

GCP666 Multi-cache Bissen-wei
  Een schitterende multi die over voetpaden voert die dwars door weilanden lopen. Je ziet heel veel facetten van het haast on-Nederlandse heuvellandschap.  

GCNWH1 Unknown Cache De zot van Doddendael
  Een hele leuke tocht, met goed gethematiseerde waypoints. Let er op dat je 'em loopt als de Waal laag genoeg staat, want de wandeling door de uiterwaarden wil je zeker niet missen.  

GC10Q99 Multi-cache Divide & Conquer
  Schitterende route, en het coöperatieve aspect voegt zeker iets toe. De beloning aan het einde maakt het echt helemaal af!  

GCJ8T2 Multi-cache Dürer's square
  Het duurt even voordat je de truc van de magische vierkanten door hebt -- een unieke manier om de volgende waypoints te laten berekenen. De wandeling voert door het prachtige Renkums beekdal, dus even uitrusten om een vierkant op te lossen is in zo'n omgeving zeker geen straf.  

GC1AAKD Multi-cache EEN BOVENWAARDSE GESCHIEDENIS
  Meesterlijke waypoints, verstopt in een zeer charmant struingebied met veel klein wild.  

GCBB15 Multi-cache Eindhovens kwartet (Zuid-Oost)
  Alle routes van het Eindhovens kwartet zijn leuke routes, maar deze steekt toch net iets uit boven de rest. Alle informatie is goed te vinden, en de afstand tussen de waypoints is lekker groot, dus je kan lekker doorlopen.  

GCJ690 Multi-cache Groot Huisven Cache
  De opgaven zijn niet van de makkelijke soort, maar met de hint (via SMS, dus altijd beschikbaar!) lukt het wel om er uit te komen. Ook het coderen van een cijfer via een aantal projecties is een hele leuke trouvaille. De tocht is van een goede lengte en voert door typisch Brabants landschap.  

GCDAFD Multi-cache Het mysterie van de drie zusjes
  De absolute topper in Nederland, als je naar het aantal waarderingen met Geo d'Or kijkt. En niet onterecht: de waypoints zijn schitterend uitgevoerd en prachtig gethematiseerd. De route loopt door het prachtige Renkums beekdal.
Wel jammer dat er een drukke weg overgestoken moet worden, en dat de route niet weer terug in de buurt bij het beginpunt eindigt.
 

GCH6Q9 Multi-cache Holiday Kampina Wandelcache
  Mooie wandeling door afwisselend gebied: gras/heide-velden, bossen, en een stuk langs een mooi riviertje. Lees wel goed de opdrachten, want vaak moet je al onderweg informatie verzamelen, en niet pas bij een waypoint!  

GCR5B0 Multi-cache kastelencache, de Strijdhoef
  Vooral in de lente zeker de moeite waard: uitlopende bomen en velden vol lentebloemen zijn hier te zien. Heerlijk rustig, en geen moeilijke opgaven -- gewoon lekker lopen en genieten!  

GC18KTR Multi-cache Klein Zwitserland
  Zeer creatieve waypoints maken deze (relatief korte) multi door een overzichtelijk gebiedje tot een zeer leuke optie om bijvoorbeeld met wat oudere kinderen te doen.  

GCR1AE Multi-cache Mariënbosch
  De pittige tocht voert langs alle landschapstypen die dit deel van Gelderland zo populair maken. Er zit een kort stukje asfalt bij (wel door een mooie villa-wijk), maar de wandeling voert vooral door de bossen en langs weilanden.  

GCTN40 Multi-cache Meinerswijk
  Schitterende struintocht door een natuurpark pal in de stad.  

GCPJ4K Multi-cache Odiliapeel Mysteries
  Een spannend detective verhaal, waarbij je door logisch nadenken uiteindelijk de dader en dus de cache vindt. Je komt in alle hoeken van het bos terecht, maar je hebt niet echt het idee dat je op zo'n klein gebied in een rondje loopt.
Leuk met (wat oudere) kinderen, maar ook voor volwassenen erg amusant.
 

GC14DNW Multi-cache Oisterwijkse Bossen en Vennen Code Cache
  Mooie omgeving, en de verscheidenheid aan opdrachten geeft deze multi een extra dimensie. Niet voor GPS-beginners, er zitten behoorlijk wat 'trucs' in de opdrachten!  

GC12YAG Multi-cache Purk’s 1000-ste, de legende v/d Kerkeindsche Heide
  Een mysterieus verhaal, en mooi gethematiseerde waypoints. Weinig rekenwerk -- gewoon lekker van punt tot punt lopen over paden die zo te zien heel zelden door mensen betreden worden.  

GCKE2C Multi-cache Rendezvous mit geoBONE
  Afwisselende en originele puzzels, waypoints leuk verstopt, en de route door het prachtige Reichswald voert langs bijzondere plekken.  

GC10YVC Multi-cache Roots
  Een wandeling van een aangename lengte, die je over nauwelijks bekende paden diep in het bos brengt. Het is alsof je helemaal alleen daar rond loopt -- let dus goed op of je niet wat wild kunt zien!
Niet al te veel gedoe bij de waypoints, gewoon lekker wandelen.
 
Total Records: 24 - Page: 1 of 2 - < Prev   <<   <[1 2]>   >>   Next >

Advertising with Us

Return to the Top of the Page