Skip to content

Lange wandelingen met meerdere caches (shared, public)

List Owner: CCWAM

X 10 (100%) out of 10 users found this list useful. Rate This Bookmark List

Caches die het beginpunt kunnen zijn van een lekker lange wandeling waarbij meerdere caches gevonden kunnen worden.

Results per page:

X   GC Code Cache Name  

GC38TEF Traditional Cache 00.000.0001 Lanaker Canals Trail
  België. Op de grens van Belgie en Nederlands Limburg. Meer dan 100 caches in 40km. Niet allemaal snelle oppikkers, ook "specials" waar meer voor nodig is en nachtcaches.  

GC3C49G Traditional Cache 1 dorpentocht Woudrichem 'Rijswijk'
  Woudrichem, Noord Brabant. Land van Heusden en Altena. 36km, bedoeld om te fietsen of met de auto, maar lopen kan natuurlijk ook! De totale tocht bestaat uit 11 caches + een bonuscache. Onderweg liggen er nog wat traditionals, en een enkele multi en mystery.  

GC2NX9D Multi-cache 100% Winterswijk
  Gelderland. Voor bikkels. Fietscache. 10 Multi's. Per multi ca. 3,5 km. In totaal 36,6km. De route gaat over paden en wegen die ook goed te wandelen zijn. Een klein deel gaat over, rustige, verharde wegen. Voor lange afstandswandelaars een cache die ook lopend zeer goed te doen lijkt en mooi is.
Inmiddels zijn er een aantal teams geweest die deze serie gelopen hebben. Goed opletten is het advies en trek er minstens 10 uur (afhankelijk van je looptempo, exclusief omlopen, inclusief pauzes) voor uit.
 

GC7WEDR Multi-cache 12 Bridges and a Treasure chest
  Amsterdamse bos. 7,5 km, uit te breiden met uitstapjes naar verschillende traditonals en mysteries.  

GC19QXW Unknown Cache Achels Dozijn : Final
  12 caches inclusief bonus. Deze is te combineren met oa de Grenslandevent Trianguli serie. 16-20km, 16 caches. België, Limburg.  

GCK38B Unknown Cache AKW VI - De Hogt
  Serie van 5 multi's en een bonus. In totaal goed voor 22km wandelen. Er zijn ook kortere combi's te maken. Noord Brabant, onder Eindhoven.  

GC70B89 Traditional Cache Anderen #01
  Drenthe. Anderen. Een wandeling van ongeveer 7,5 kilometer langs 24 traditionals en 6 letterboxen.  

GC11F3J Traditional Cache CACHING TEXEL 1 – VVV Texel
  Noord Holland, Texel. Rond iedere bijzondere locatie op Texel lijkt Panchopepe wat (vnl micro's) neergelegd te hebben. Zo kan iemand van dorp tot dorp wandelen en heeft altijd meerdere caches om te doen. Natuurlijk zijn er ook andere leggers dus eigenlijk een waar cache paradijs.  

GC20ZTE Multi-cache Dörpken aan de Strang
  Een serie van 10 caches (5 multies, 4 traditionals en 1 mysterie) van ongeveer 20 kilometer, in en rond het plaatsje Etten in de achterhoek, Gelderland.  

GC22R15 Unknown Cache Drentse Fiets Puzzel Cache ~ 01
  Een route van 32 km met 24 puzzel caches + bonus door de bossen van Drenthe (boven Emmen). Onderweg zijn er ook nog verschillende andere caches (multi, tradi, mystery) te doen.  

GC2NKM2 Letterbox Hybrid Dwars door Gelderland - Etappe 01
  Gelderland. De ultieme Lange Wandeling met Meerdere Caches. 165 km door Gelderland!

De serie bestaat uit 25 etappes die afgelegd kunnen worden door het lopen van een Letterbox cache. Als beloning is er een Bonus Cache gemaakt die gedaan kan worden na het afronden van de 25 etappes.
 

GCP8G3 Multi-cache Elsenbos
  België, Antwerpen.De cache het Elsenbos zelf is slechts 4km. Onderweg komt je langs 6 Letterbox-hybrid caches en de bijbehorende bonus. Iets verderop ligt de serie Disco-bunkers (GC2DFBT). Een rondje langs deze bunkers is 7,5km. Daarnaast is er genoeg in deze omgeving om een lekker lange wandeling met meerdere caches samen te stellen.  

GC2ZZ59 Unknown Cache FddPdB ( Fietsen door de polder De Bonus )
  Noord Holland, bij Hoorn. 11,5 km door de polder. 21 caches waarvan 1 bonus. Het rondje is bedoeld als fietscache, maar gezien de afstand waarschijnlijk ook wel goed te lopen.  

GC44BEE Multi-cache 'Gamma to Gamma-race' 1 (Bantam)
  Hilversum, Noord-Holland. 20-25km? Serie van 8 multi's + bonus. Multi's zijn in allerlei langere en kortere combinaties te lopen.  

GC5C06 Traditional Cache GeoWolf 5: Wolf's Canyon
  Echternach - Berdorf, Luxemburg. Van Echternach naar Berdorf aangevuld met een lus rond Berdorf kom je, in ieder geval, langs 5 traditionals, 2 multi's en een bonus (GC5C06, GC5F71, GC1ETJW, GC20JJQ, GC25Y7F, GC25Y1X, GC25XCK, GC25XCF). De wandeling heeft een dag geduurd. Van Berdorf kan je met de bus terug naar Echternach.  

GC3VTK0 Multi-cache GGG - Schellebelle: van Aard tot Aaldries 1
  Provincie Oost-Vlaanderen, Belgie. 10km, 10 caches.
De reeks "Schellebelle: van Aard tot Aaldries" bestaat uit 10 caches, die samen een wandeling van ongeveer 10 km vormen langs rustige wegen en wandelpaadjes. Wie wil kan de reeks vervroegd afbreken: dit levert dan ofwel een wandeling van ongeveer 3 km op (met 4 caches in totaal) of eentje van ongeveer 5,5 km (met 5 caches in totaal). Je kan eventueel ook nog een klein zijsprongetje maken naar GC3VKHX ("De Bathyscaaf").
 

GC28CZF Multi-cache Gonzo's zwemparadijs
  Utrecht, bij Baarn. Deze cache is makkelijk te combineren met "Banjeren op een roze wolk" en "Buitenkans". Dat zal een rondje opleveren van zo'n 5km. Maar er is veel meer in dit gebied. Met wat puzzelen kan je hier zo een dag lopen en caches doen!  

GCK29F Traditional Cache Hadrian's Wall
  Engeland. De SMILEYS hebben langs Handrian's wall een hoop caches gelegd. Deze bookmark verwijst naar een cache waar wij ooit begonnen zijn. Van hier naar het oosten zijn er in zo'n 15km (enkele reis) wandelen zo'n 17 caches te doen. Voor elke km extra komt er ook ongeveer een cache bij. Er rijdt een bus zodat je goed 1 kant op kan lopen.  

GC3E4N3 Multi-cache HET BRUINE GOUD, van turfwinning tot recreatie
  Zuid-Holland, Gouda. 13 km. Deze route komt mogelijk in de buurt van een enkele traditional en een handje vol mysteries.  

GC1ZA8H Multi-cache het Demobos
  Gelderland, bij Arnhem. Het bos waar deze multi van 3km doorheen loopt ligt vol met "sterke verhalen" en "adventskalender 2011" caches. Afhankelijk van hoelang je wilt wandelen zijn hier in 10+ km al gauw 20+ puntjes te rapen (vnl micro's en other's).  
Total Records: 43 - Page: 1 of 3 - < Prev   <<   <[1 2 3]>   >>   Next >

Advertising with Us