Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email.
Als de cache binnen 3 maanden hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

Met vriendelijke groet,
GeoGuy
Geocaching.com Community Volunteer Reviewer

More
<

Graancirkels

A cache by Achtbaangek Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/07/2007
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Een Google Earth-cache. Bovenstaande coördinaten zijn niet die van de cache, maar van een mini-graancirkel in de buurt.

Zoals de meeste inwoners van Almere bekend is, is er nog niet zo heel lang geleden een ruimteschip geland. In het ruimteschip wonen ruimtewezentjes en zoals de meeste inwoners van Almere ook bekend is, houden ruimtewezentjes zich bezig met het maken van graancirkels. Je moet toch wat met je vrije tijd, ook als buitenaards wezentje.

Nu is er tijdens de eerste poging om graancirkels te maken iets mis gegaan, waardoor de bestuurdersinrichting, op schepen ook wel de brug genoemd, nu niet meer naar wens functioneert.

Vanaf de thuislocatie van het schip hebben de ruimtewezentjes ongeveer 4 kilometer gevlogen toen ze een geschikte locatie zagen om te becirkelen. Dat hier geen graan te vinden is, vergeven we ze deze keer. Het was tenslotte de eerste poging. Het resultaat zag er keurig uit:

Toen ze weer opstegen zagen ze een opvallend golfend patroon in het landschap. De kapitein bedacht zich geen moment en stuurde het geval pal naar het noorden, waarbij een berg troep aan de westelijke kant werd omzeild. En hier ging de kapitein in de fout.

Omdat het schip te laag over het wateroppervlakte scheerde raakte het in de problemen. De termiek van het water verstoorde het diode-evenwicht in de koepel van de emulsiegenerator. En zoals iedereen, dus niet alleen de inwoners van Almere, weet, is op dat moment het schip ten dode opgeschreven. De brug begon te rammelen en viel in vier delen langs het water, aan de zuidkant wel te verstaan. Toevalligerwijze viel het meest noordelijke deel precies op een bijna lege pot pindakaas, een pot waar wel een logrol inzit en ruimte is voor kleine goodies.

Op miraculeuze wijze is het de kapitein gelukt het ruimteschip weer op zijn plaats te vliegen, te weten op N52 21.436 E5 15.274. En sindsdien heeft geen enkele inwoner van Almere het nog zien vliegen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

239 Logged Visits

Found it 216     Didn't find it 8     Write note 6     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 34 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.