Skip to Content

This cache has been archived.

haksu10: Paskaks vaan kaikki mikä ei ole omaa, päivän neljäs.
Tarkastuskäynnillä ensin hämmennystä herätti yhden aukon kadonneet kivinaamioinnit. Seuraavaksi huomasin että vakoilija on kadonnut.
Toivoin että lumitalvi on kaiken järjen vastaisesti tehnyt täällä tuhoa mutta alettuani purkamaan rakennelmia ylhäältä päin tuli ensin vastaan pohjalevyyn pultattu puolen metrin puunpätkä tukiraudat ylöspäin; varsinkin kun tilaa ei ole kääntyä niin tämä jo vahvisti ettei mikään mahdollinen luonnollinen syy voi olla takana.
Rakennelmia purkaessani löysin myös alaosan naamiointikivet jotka oli ylhäältä survottu sisään. Samoin vakoilija löytyi sieltä kaiken alta.
Kätkö oli siis pistetty täälläkin p*llun päreiksi jonkun m*lkun toimesta; suotta koittaa mitään hienoa näköjään kehittää joten keräsin paskat pois ja tämä saa painua arkistöön.

More
<

Hyvä vastaan paha

A cache by haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/01/2007
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tehtäväsi on auttaa hyvää taistelussa pahaa vastaan. Tehtävä onnistuu vain hämärällä tai pimeällä (myös kesäyön hämärässä tehtävä onnistuu) ja voi olla vaarallinen...

Turvallisuusvaroitukset
  • Kätkö sijaitsee alueella jolla on pystysuoria pudotuksia! Pimeässä käydessä suosittelen kunnon taskulamppua turvallisuussyistä!
  • Katso tarkkaan JOKA askeleella mihin astut. Pientä kuusta kasvaa aivan jyrkänteiden laidalla ja niiden välistä voi huomaamatta astua tyhjyyteen!
  • Sinun ei tarvitse etkä saa mennä metriä lähemmäksi jyrkänteitä koska kivilaatu on herkästi lohkeavaa ja sammal peittää tehokkaasti alleen nykyisetkin halkeamat ja onkalot. Sammal myös irtoaa erittäin helposti alustastaan ja lähtee liukumaan!
  • Sekä ykköspisteelle että itse purkille pääsee turvallisesti maastoa pitkin, ei kannata yrittää suorimpia reittejä!

Luettuasi ylläolevan voit siirtyä itse kätkökuvaukseen:

Jo ammoisista ajoista lähtien hyvä ja paha ovat taistelleet. Pahuus on tällä paikalla saanut vallan ja sulkenut hyvät voimat kätköpurkin vangiksi. Kätkön avatessasi päästät samalla hyvät voimat vapaaksi jatkamaan taisteluaan.

Tehtävän suoritus onnistuu ainoastaan hämärällä ja pimeällä!

Pahuus myös suojelee itseään ylitsepääsemättömin muurein sekä piikkilangoin. Muureja ei kannata ylittää vaan kiertää. Ruosteiset piikkilangat naamioituvat hyvin maastoon, mutta ole tarkkana, niitä löytyy varsinkin ykköspisteen läheltä.

Ole tarkkana myös jos taistelussa hyvien puolella joudut ylittämään levottomien sielujen valtatien.

Hyvien vakoilija pahuuden joukossa

Pahuuden joukoissa on onneksi myös yksi hyvien puolella oleva vakoilija, joka voi kertoa sinulle kätköpurkin sijainnin. Vakoilija on naamioitunut hyvin tavanomaiseen ulkoasuun mutta tarkkaan katsoen on tunnistettavissa. Löytääksesi vakoilijan sinun ei tarvitse kuin hieman kättä liikuttaa, ei siis tarvitse kaivaa sammalia tai reikiä...

Huomaa että pahuudella on epäilyksensä vakoilijasta josta syystä pahuus onkin juurruttanut vakoilijan muureihinsa. Älä siis käsittele vakoilijaa kovakuoraisesti ettei yhteys pahuuden muureihin repeä, se olisi kuolettavaa vakoilijalle!

Vakoilija opastaa vain kun kättelet häntä ja hän saattaa kavahtaa valoa. Taskulamppu kannattaa siis sammuttaa. Kättele vakoilijaa - tarvittaessa useampaan kertaan - ja ole tarkkana niin hän opastaa sinua!

Pahuus hallitsee edelleen voimakkaasti joten vakoilija ei pysty suoraan kertomaan purkin paikkaa. Hän kuitenkin kertoo sinulle tietyn pisteen jonka yläpuolelta löydät kätkön.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

49 Logged Visits

Found it 34     Didn't find it 3     Write note 6     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.