Skip to content

This cache has been archived.

Lewa Nuva: Denne cacher er arkiveret.

Årsagen er at Lindborg gods som ejer området ikke tillader geocaching på deres områder.

Og der er åbenbart ikke er søgt tilladelse til denne cache. Derfor er den fysiske cache fjernet, og cachen er arkiveret.

Venlig hilsen
Lewa Nuva

[This entry was edited by Lewa Nuva on Saturday, July 25, 2009 at 12:41:37 AM.]

More
<

Marilyn Monroe træet

A cache by Team den lange hund Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/06/2007
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:Navnet i sig selv gør, at man må se dette træ og man skal ikke gå ret langt for at se det. Det står i den del af Rold skov, der hedder Fræer Purker. Træet er en flerstammet bøg, der er karakteristisk ved at have de flotteste strutbryster.
Engang, da vandrerne fra foreningen Rold skovs venner gik her forbi, præsenterede turlederen dem for træet med de helt overvældende og yppige attributter og spurgte : Hvad skal det hedde ?". Omgående kom det fra en af deltagerne : "Marilyn Monroe".

Det flotte træ

Træets ydre er der ikke noget at udsætte på. Det var der heller ikke på den amerikanske fiilmskuespillerinde Marilyn Monroe, der i øvrigt slet ikke hed Marilyn Monroe, men Norma Jeane Mortensen. Hun var født i 1925 og døde i 1962. Dødsårsagen er omgivet med mystik og det er rigtigt blevet opklaret om det var selvmord eller mord. Angiveligt havde været elskerinde for både præsidenten og dennes broder, justitsministeren, og dette måtte jo give anledning til en del rygter.
Pigen med babystemmen og trutmunden blev ikke regnet for at være i besiddelse af det store skuespillertalent. Hendes udseende var der derimod ikke noget at udsætte på. I dag er det nok almindelig anerkendt, at hun også var en begavet skuespillerinde.
WARhol

Sakset efter Helge Quistdorff.

English below

The Marilyn Monroe tree is a very special tree ind the part of Rold skov called Fræer Purker. The tree itself has two very nice attributes, like the famous actress Marilyn Monroe.
More about her here.

Marilyn Monroe info

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.