Skip to content

<

Music Trivia cache

A cache by Todd & Tracy Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/23/2001
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

This cache is another theme cache, and you’ll have to work a bit to get the coordinates. Each question below yields part of the true coordinates of the cache, the posted coordinates only get you to the entrance to the park. The cache is a green ammo box loaded only with 20 CDs and the log book. There is room for about 25. Bring a music CD or two to exchange, no other items please! Come enjoy the trivia and swap some CDs. Good and bad music is enclosed!! Please see the LOG!!!

Coordinates:

N ab° cd.efg

W 0hi° jk.lmn

Using the following decryption chart, and by answering the questions, you will be able to fill in the characters above:

A|B|C|D|E|F|G|H|I|J

1|2|3|4|5|6|7|8|9|0

Words in bold are part of the answer. For example:

Q1: What famous ELO song featured backwards music at the ending that said “The music is reversible, time is not. Turn back. Turn back. Turn back…”
Answer: n _ _ _ .... ON .... _ _ _ _

Shown:: F I R E .... O N .... H I G H

Since n = F and F = 6 on the chart, you have:

W 0hi° jk.lm6


Trivia questions to get the coordinates:

Q2: Who was born in the back seat of a Greyhound bus rollin’ down Highway 41?
Answer: _ _ _ _ _ h _ _ .... _ _ _


Q3 What was the original name of the song written by Mildred and Patty Hill, but changed by Robert Coleman in to it’s popular version of today?
Answer: e _ _ _ .... _ _ _ _ _ _ _ .... TO .... _ _ _


Q4: What is the official rock song of the state of Ohio?
Answer: b _ _ _ .... ON .... _ _ _ _ _ _


Q5: Who is also known as Henry John Deutschendorf, Jr.?
Answer: k _ _ _ .... g _ _ _ _ _


Q6: Aerosmith's "Dude Looks Like A Lady," was written about whom?
Answer: _ _ _ _ _ .... _ _ _ _ .... OF .... _ _ _ _ _ _ .... a _ _ _


Q7: Where in Chicago was the Grateful Dead’s last concert in 1995?
Answer: _ _ _ i _ _ _ .... m _ _ _ _


Q8: Who quit his job at Elizabeth Arden and played his first gig with “The Attractions” in 1977?
Answer: c _ _ _ _ .... d _ _ _ l _ _ _


Q9: What’s missing from this famous Elvis Presley fried sandwich: Bread, bacon grease, bananas and ????
Answer: _ j _ _ _ _ .... f _ _ _ _ _

Note: The trails will take you there. If you are on the trails and are 65-75 feet away, and tempted to go through the woods, don't! I'm not sure you will get there. Follow the trails until you are close, within 10-15 feet. From there, a bit of climbing, snooping and poking will reveal the cache!

Additional Hints (No hints available.)



Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.