Skip to Content

<

Kivinen Kätkö

A cache by aestival Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/27/2007
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Vähän haasteellisempi kätkö ”Keskikalliolla” Taivalkunnan ja Sarkolan välissä.

Liikutaan siis alueella, josta eivät mäet lopu; Karhunahde/Karhunperse, Kivipyykkivuori, Tupsuvuori, Helaamäki, Römövuori, Kyynärpäävuori, Satulavuori, Horhanvuori, Vissuvuori, Kontaanmäki.

Kätkölle pääsee helpoiten Taivalkunnantien/Sarkolantien kautta. Turuntieltäkin voi koittaa, mutta rämpimiseksi taitaa mennä. Hypoteesi; Oletetaan että saavut kätkölle Nokian suunnalta. Kun olet ohittanut kyltin jossa mainitaan Taulajärven leirintäalue; silmät auki! Tuota pikaa kääntyy vasemmalle Santamäentie - aluksi saattaa näyttää että tie menee läheisen talon pihaan, mutta ällös pelkää; tie jatkuu ja pitkälle jatkuukin. Kun olet huristellut Santamäentietä noin 600 metriä, kääntyy oikealle ”nimetöntie”; risteyksessä pitäisi lojua vanha punainen tynnyri – eli käänny tänne. Kaksi ensimmäistä EK:ta on nyt takana, edessä on vielä maasto-osuus. Tätä mystistä tietä jatkuu noin puolitoista kilometriä, ja matkan aikana ylität jyrkähkön mäen. Tässä vaiheessa lienee syytä huomauttaa, että jos käytössäsi on auto ilman kunnollista maavaraa, tänne ei välttämä kannata lähteä. Kun saavut T-risteykseen, olet perillä! Nyt olet oman onnesi nojassa, lykkyä tykö.

Muistathan varautua metsästäjiin hirvestysaikana - alkaa syyskuun lopulla ja kestää aina joulukuulle. Tällä alueella on todella runsaasti hirvestystorneja, ja ilmeisesti myös itse kruunupäitä. – joten punaista päälle!

Edit. 3.8.2008
Johtuen kätkön saamasta palautteesta (sekä risuja että ruusuja) tätä kätköä ei suositella muille kuin HC-kätköilijöille, joille löydettyjen kätköjen määrä on "se juttu" ja jotka nauttivat myös haasteista. Täältä et löydä picnic-pöytää etkä maisemia yli vesien ja vaarojen.

Edit. 17.8.2009
Difficultit alennettu

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

125 Logged Visits

Found it 121     Write note 2     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.