Skip to Content

This cache has been archived.

tomahg: Denne geocachen var opprinnelig en bonuscache for den nå arkiverte Just a touch of Deathwish?. Boksen var fra starten en stor (og da mener jeg STOR) plastsylinder av typen som inneholder det en flokk skipbrudne trenger for å overleve et par uker på en redningsflåte. Noen av nødrasjonene var på pass da geocachen ble utplassert, men forøvrig inneholdt den et par lyssabler, Ibsens samlede verker og mye mer...

Etter hvert så forsvant en hengelås, og Just a touch of Deathwish? ble ødelagt. Cachen ble adoptert vekk, teksten endret og den store boksen ble da dessverre byttet ut med en ammoboks. Jeg adopterte senere geocachen tilbake og nå har noen kastet hele skiten i elva.

Det var vel en kjapp oppsummering av denne geocachens historie, og poenget er at det nå er svært lite som minner om den opprinnelige geocachen. Faktisk så lite at jeg finner det best å arkivere den.

More
<

BIG GUN - tomahg #51

A cache by tomahg Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/07/2007
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

(Soundtrack: AC/DC - Big Gun)

Big Gun

Denne boksen var opprinnelig en diger sak med mye rart innhold. Da hstad tok over denne i juli 2011 var alt innholdet i så dårlig forfatning at han fant ut det var best å bytte ut boks og innhold. Loggbok er beholdt fra den opprinnelige boksen.
Den nye boksen er en ammoboks som kan være litt vanskelig å åpne. det einaste som virker er rå muskelkraft!;)

Vennligst sett boksen tilbake akkurat der du fant den!, og vær forsiktig!!

Loggboken er i A5-format. Jeg forbeholder meg retten til å slette alle nettlogger som ikke har en tilhørende logg i den fysiske papirloggen. Ingen unnskyldninger er gode nok. Det er ikke nok å ha sett boksen, eller tatt på den for å logge dette som et funn. Boksen må åpnes, loggen signeres og det hele legges pent tilbake på plass.

Armanien kan du legge igjen hjemme. Vær forberedt på å bli møkkete.English:
This box was originally a large container with a lot of stash in it, When hstad adopted this box in July 2011, the original content was so moldy and humid, that I had to throw most of it away. He have however kept the original logbook.
Please put the box back exactly where you found it!. And be careful!!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

216 Logged Visits

Found it 194     Didn't find it 3     Write note 11     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 14 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.