Skip to content

This cache has been archived.

jemann + avec: Bugit ovat onnellisesti jatkaneet matkaansa ja muutenkin aikaa on jo kulunut sen verran, että laitetaas arkistoon. Kiitokset vielä osallistujille!

More
<

Köyhät(?) bileet

A cache by jemann + avec ja esko Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 06 October 2007
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tervetuloa köyhäilemään Sumiaisiin!

Köyhyyden kylä on mielenkiintoinen käyntikohde Äänekosken Sumiaisissa. Paikka toimii myös seuraavan Keski-Suomen syyseventin näyttämönä, jonne olette tervetulleita lauantaina 6.10. klo 16 alkaen.

Teeman mukaisesti ohjelmakin on köyhä – tarjolla on makkaranpaisto- ja savusaunontamahdollisuudet ja majoittuakin voi. Piirileikkejä ja äksöniä kaipaavat toki saavat toimintaa järjestää omatoimisesti.

Tarkoituksemme on myös työstää Sumiaisiin muutama kätkö, joita voi etsiskellä tapahtumaa ennen tai sen jälkeen. Köyhyyden kylän lähimaastoa tuskin on mielekästä kylvää purkkeja täyteen, tosin tapahtumakätkö voidaan osallistujien niin halutessa piilottaa.

Savusauna on lämpimänä noin klo 20 alkaen. Jos arvelet saunovasi, laita siitä ilmoitus will attend-viestiin, niin osaamme ilmoittaa lämmittäjälle jonkinlaisen arvion, miten kauan lämpöä täytyy riittää.

Majoitustiloina toimivat korsu ja iso tupa, porukkaa kyllä mahtuu. Patjoja on saatavilla muutamalle nopeimmalle, mutta kannattaa varata mukaan oma makuupussi ja –alusta. Tuvassa on mahdollisuus keitellä ruokaa myös liedellä ja keittiö on muutenkin hyvin varusteltu.

Osallistumismaksua ei porukoilta kerätä, halutessasi voit kilauttaa pari killinkiä tilavuokraa varten korsun pöydältä löytyvään kippoon, pakollista se ei kuitenkaan missään nimessä ole.

Rautionmäentiestä haarautuu tie Köyhyyden kylään, N62 41.991 E026 07.007, risteyksessä on myös opaste.

Pyörätuolia käyttäviä kätköilijöitä varten tiedoksi: pihaan pääsee autolla ja maasto on niin tasaista, että liikkuminen alueella onnistuu kyllä. Tuvan ovesta tuolin pitäisi mahtua, mutta ovelle on rappuset, joissa tarvitsee apua.

Edit 1 (2.10.):

Huomio: klo 17 Geoliikkujat ry:stä kiinnostuneille on tarjolla informaatiopläjäys TaHin toimesta. Luvassa on tietoa siitä, mistä uudessä yhdistyksessä on kyse ja voipa halutessaan siihen liittyäkin vaikka saman tien. Kaikki kiinnostuneet siis kuulolle klo 17, paikkana on todennäköisesti Köyhyyden kylän tupa tai korsu, katsotaan tilanteen mukaan. Infoa on tarjolla myös osoitteessa www.geoliikkujat.fi.

Edit 2 (4.10):

Juuri saamamme tiedon mukaan eventissä on mahdollista päästä tekemään ostoksia Kiven alla -shopin mobiilikioskista. :-)

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.