Skip to Content

This cache has been archived.

maikkif: Nytt sitten arkistoon.

More
<

Villan tila

A cache by maikkif Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/27/2007
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Villan tila

Luonnonmaan etelä/lounaisosassa sijaitsee 54 hehtaarin kokoinen virkistysalue. Alueesta suurin osa on vaihtelevaa metsää, joten Villassa on hyvät maasto-olosuhteet marjastukseen, sienestykseen ja ulkoiluun.

Villassa on hyvä uimaranta ja venelaituri. Laajoilla nurmialueilla on runsaasti asuntovaunu- ja telttapaikkoja. Muutamissa vaunupaikoissa on myös sähkö. Villassa on myös erillinen alue, jossa on asuntovaunujen vuosipaikkoja. Paikkoja voi vuokrata teknisen viraston kansliasta, puh.02 434 3649.

Alueella on lentopallokenttä, leikkikenttävälineitä, keitto/grillikatokset ja tulentekopaikkoja sekä porakaivo ja suihkutilat. Rannassa on myös soutuveneitä, joita saa käyttöönsä pyytämällä vahtimestarilta.

Kesän käyttöaikana on paikalla jatkuvasti vahtimestari, joka vastaa alueen kunnossapidosta ja järjestyksestä. Vahtimestari perii myös määrätyt käyttömaksut. Vahtimestarin tavoittaa puhelimitse numerosta 040-824 8198.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

211 Logged Visits

Found it 198     Didn't find it 3     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 15 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.