Skip to Content

This cache has been archived.

Toa Ignika: Hej

En reviewer har kontaktet dig for over 1 måned siden for at få en status på denne cache. Da du ikke har svaret, eller genåbnet cachen, arkiverer jeg nu cachen.

Cachen kan hentes frem fra arkivet igen, du skal bare skrive til mig. Det er en betingelse for genåning, at cachen opfylder retningslinierne for nye cacher! En cache kan ikke genåbnes med henblik på adoption.

Med Venlig Hilsen

Toa Ignika
Frivillig Geocaching.com reviewer for Danmark, Færøerne og Grønland.
Kontaktinformation: Via min profil på geocaching.com.
Hvis du skriver om en bestemt cache skal GC kode og navn fremgå af mailens overskrift eller som som det første i beskeden, gerne med et link.

More
<

Man kan vel sin Harry Potter 3

A cache by TeamKristensen Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 1/4/2008
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


DK:

Man kan vel sin Harry Potter 3

Da Harry starter på sit tredje år på Hogwarts, er massemorderen Sirius Black sluppet ud af det berygtede fængsel Azkaban. Man tror, det var ham, som forrådte Harrys forældre, og at han også vil dræbe Harry. Det viser sig ikke at passe. Under en dramatisk scene, som involverer Sirius, Harrys lærer professor Lupus, Rons rotte Scabbers og professor Snape, får Harry hele sandheden at vide. I virkeligheden er synderen en vis Peter Pettigrew. Man troede, at han var død, men han har levet som rotten Scabbers i flere år. Sirius er Harrys gudfar, og han lover, at Harry kan bo hos ham, når han har fået renset sit navn. Men Peter Pettigerw slipper væk, og Sirius er nødt til at gå under jorden. Efterfølgende må Lupus forlade skolen, da det er de færreste forældre, som vil have en varulv til at undervise deres børn.

Vær venligst omhyggelige ved genplaceringen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

239 Logged Visits

Found it 208     Didn't find it 27     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.