Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

Tonttu Toljanterin jäljillä

A cache by Team AnJa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/23/2008
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö helpossa maastossa.

Tonttu Toljanteri lienee tuttu ainakin nuoremmille kätköilijöille. Tonttu Toljanteri on YLE TV2:n joulu-aiheinen lasten 24-osainen televisiosarja, joka esitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1998. Tonttu Toljanteria esittää mainio Kunto Ojansivu.
Sarjaa on esitetty uusintanakin, mutta onneksi myös uusia jaksoja nähtiin taas joulukuussa 2007.

Kaikkihan alkaa siitä, kun Toljanteri lyö vanhingossa Joulupukkia ja tämä menettää muistinsa. Toljanteri yrittää salata tämän muilta kaikin voimin muun muassa hoitamalla pukin hommia ja käännyttämässä kaikki, jotka ovat menossa tapaamaan pukkia. Toljanteri on myös rakastunut lääkäri Lettuun, mutta on liian ujo sanoakseen mitään. Kun viime hetki lähestyy ja pukin pitäisi lähteä jakamaan lahjoja, mutta Toljanteri ei vieläkään ole saanut pukkia kuntoon hän vahingossa lyö pukkia uudestaan ja tämä parantaa hänet.
(Lähde: Wikipedia)

Puitteet tontun toilailuille ovat komeat. Toljanterin seikkailut on kuvattu Survo-Korpelan vanhassa tuvassa Jyväskylän Kuokkalassa. Kätkön perustamisen aikaan tonttu lienee kesälomalla, mutta jotain hänen hukkaamaansa voi tarkkasilmäinen kätköilijä kartanon mailta löytää… Kätkö on micro kokoa, mutta naamioitu niin ettei ihan joka tonttu sitä löydä.
Etsiessäsi sinun ei tarvitse mennä aidan sisäpuolelle ja laita kätkö takaisin samalla tavalla kuin se oli löytäessäsi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

95 Logged Visits

Found it 82     Didn't find it 4     Write note 2     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.