Skip to content

This cache has been archived.

ilekka: Heinola eventti 2008 on nyt taakse jäänyttä elämää. Ehkä ensi vuonna uudestaan. Nyt arkistoin eventin. Lokkauksia pääsee vielä tekemään.

More
<

Heinola eventti 2008

A cache by ilekka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 06 September 2008
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ensimmäinen geokätköilijöiden tapaaminen Heinolassa la 6.9.2008 klo 13-18 - First Event Cache in Heinola on Saturday, September 6, 2008, at 1:00-6:00 pm

Paikalle pääsee helposti moottoritien Heinola P (pohjoinen) -liittymästä kohti Suokannasta. Paikka on vanha Heinolan seurakunnan kesäkoti Kalliopohja luonnonkauniilla paikalla. Päärakennuksessa on pieni keittiö ja iso takkatupa, jossa on istumapaikkoja 30-35 henkilölle. Aivan rannassa on sauna (ilman suihkua). Mölkkyä voi pelata, samoin lentopalloa, jos joku tuo pallon. Lapsille on keinut ja leikkialue. Puucee.

Ilmoittaudu tekemällä will attend (osallistun) -lokimerkintä tämän sivun kautta. Ilmoita myös mukanasi tulevien henkilöiden lukumäärä, jos he eivät tee omaa lokimerkintää. Mukaan mahtuu 40 nopeinta ilmoittautunutta. Muista ilmoittaa peruutuksesta (write note -merkinnällä), jos et pääsekään. Jos mahdollista, pyri tulemaan paikalle jo klo 13 (myöhemminkin voi tulla).

Ajoissa ilmoittautuneille pyrin tekemään nimilaput tutustumisen helpottamiseksi. Muistakaa tuoda paikalle kolikot ja TB:t ja tiputtakaa ne jo etukäteen tähän tapahtumakätköön. Jos kyseltävää, soita Ilkalle 044 326 0255.

Ota mukaan omat makkarat ja muut eväät (paikkaan ei saa tuoda alkoholijuomia). Järjestäjän puolesta tarjolla ainakin mehua ja kahvia. Paikan vuokrakuluihin kerätään vapaaehtoinen 2-3 euron maksu.

Ohjelmassa on kätköilyaiheista keskustelua, hauskanpitoa, Puusilmä-diplomien jako (kiitos vinkistä Nafudalle), makkaranpaistoa, kolikoiden ja TB:ien vaihtoa ja yhteisen pysyvän muistokätkön tekeminen, jonka kaikki piilottajat saavat merkitä löydetyksi (!?!!), vaikka kätkö julkaistaan vasta jälkikäteen. Sauna on lämmin klo 16 alkaen.

Olen suunnittelemassa lähitienoolle hieman kimurantimpaa tradia työnimellä "Puusilmätesti", joka olisi tarkoitus saada julkaistuksi eventtiä edeltävänä päivänä. Joten lämpimästi tervetuloa eventtiin (tai tervemenoa eventistä) sen kautta, kävipä testissä miten tahansa!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.