Skip to Content

This cache has been archived.

GeoGuy: Nogmaals gearchiveerd. Kijken of het nu wel werkt.

More
<

Mad The Cache [BSE2009]

A cache by mlvdburg Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/17/2009
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Iedereen droomt ervan om rijk te zijn en dan alles te kopen wat je hartje begeert . Maar stel dat je nu heel veel geld op je rekening hebt staan. Dan wil je natuurlijk al het geld voor leuke onderdelen besteden. Echter als dan de belasting om de hoek komt kijken, wordt het minder leuk.

Wij gaan tijdens deze cache de gedaante innemen van de persoon, welke teveel geld op zijn rekening . Door de belastingdienst wordt hem het leven zuur gemaakt. Hierdoor besluit hij binnen een dag zoveel mogelijk geld uit te geven zodat hij onder een bepaald bedrag komt.
Echter in het leven van deze persoon speelt geluk nu in zijn nadeel. Gaat het hem lukken om op deze dag voldoende geld uit te geven en is hij de belasting te slim af.

Het bordspel wordt: “Mad” (Nu niet meer te verkrijgen, misschien op Marktplaats te vinden)
Mad is het best te beschrijven als omgekeerd Monopoly . Het is de bedoeling om als eerste al je geld kwijt te raken. Het spel zit vol gekke (soms onmogelijke) opdrachten en leent zich uitermate goed voor het zelf toevoegen van (zelf bedachte) regels. Sommige regels veroorzaken dat spelers van plek moeten wisselen en/of van geld moeten wisselen. De geluksfactor is onder andere hierdoor erg groot.


Cache leggers [7 personen]
Mlvdburg, The ice shill master, De-gewone-rat, Henchall (2), Raksha 2006, Thaa.De cache als pdf kan je hier downloadenAdditional Hints (No hints available.) 

Find...

84 Logged Visits

Found it 79     Write note 2     Archive 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 34 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.