Skip to Content

This cache has been archived.

Aramea: Tästä päivästä lukien Musiikkiopiston portaiden alla ei ole mitään geoetsittävää. Kätkön adoptointi ei onnistunut, joten suljen kioskin. Bai bai!

More
<

Musiikkiopisto

A cache by Aramea Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/31/2008
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo 0,4 l:n perusrasia Heinolan keskustassa.

Musiikkiopisto kuuluu historialliseen ja kauniiseen Heinolaan. Tyylillisesti se edustaa jugendilla ryyditettyä uusrenessanssia. Valmistumisvuodestaan 1989 lähtien talo on suojannut tuulelta ja jäältä monenlaisia koulukkaita. Ensin se oli kansakoulu, sitten seminaarin harjoituskoulu (koekaniinilaitos!) ja myöhemmin vielä oppikoulukin. 1980-luvulta lähtien on saatu kuulla selviä säveliä, kun musiikkikouluksi ja sittemmin musiikkiopistoksi profiloidussa paikassa fagottiin kuolaavat, viulua repivät ja pianoa hakkaavat mussukat ovat varttuneet soittotaidoissaan. (lähteenä Marja-Leena Forsmanin (visit link) arkisto/ tammenkesa2004/lopputyot/marja-leena/heinolan_rakennuksia.pdf)

Jos haluat omaksi iloksesi tutustua tontin rakennuksiin sisäpihalta käsin, mitä suosittelen, jätä mahdollinen geokoirasi kadun puolelle - ainakin jos se on musta ja hännätön dobermanni.

Tontilla sijaitsevan sivurakennuksen tanssi- ja äänitysstudioita vuokrataan kellekä vain, esmes geokätköilijöille, jotka eivät voi olla laulamatta työn sujuessa leikin lailla.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • Ei tätä rotuaSallittu geolappalaisille, -dalmaateille ja muille kunnon karvakuonoille?

149 Logged Visits

Found it 117     Didn't find it 15     Write note 10     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.