Skip to content

<

El collet de les forques

A cache by Calonge de Segarra Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/18/2008
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


CATALÀ

El tresor es troba en "El collet de les forques", a Calonge de Segarra. Es tracta d'un turonet en el qual s'hi amaga una llegenda sobre el bandolerisme.

CASTELLANO

El tesoro se encuentra en “El collet de les forques”, en Calonge de Segarra. Se trata de una colina en la cual se esconde una leyenda sobre el bandolerismo.

CATALÀ

Per arribar al turó on hi ha el tresor amagat, caldrà que us desplaceu fins al cementiri de Calonge de Segarra. S'hi arriba a través de la C-1412, direcció Calonge de Segarra. Desvieu-vos per la pista asfaltada que condueix a l'església de Calonge, veureu un cartell a la C-1412 que indica "Calonge de Segarra". El cementiri està situat a pocs quilòmetres del trencall de la carretera, i sempre en la mateixa direcció, no us desvieu per cap camí secundari. Un cop estigueu al cementiri, allà podreu aparcar el cotxe, i preneu "El camí de la Roca", aquest és el camí que segueix per darrera el cementiri. A pocs metres del cementiri, al costat esquerre d'aquest camí trobareu un caminet estret amb unes escales de fusta que travessa bosc el qual us conduirà fins al capdamunt del turó. Pugeu per aquest petit i escairat camí fins que, un cop arribada la planície però encara en el mateix camí, veureu unes escales de pedra a la dreta. Seguiu el camí que us portin i ja haureu arribat!

El tresor està amagat vora "El collet de les forques"... No us deixeu perdre la llegenda que s'amaga dins del catxé!!

CASTELLANO

Para llegar a la colina donde hay el tesoro escondido, debéis desplazaros hasta el cementerio de Calonge de Segarra. Se llega a través de la C-1412, dirección Calonge de Segarra. Tomad la pista asfaltada que conduce a la iglesia de Calonge, veréis un cartel en la C-1412 que indica “Calonge de Segarra”. El cementerio está situado a pocos quilómetros del desvío de la carretera, y siempre en la misma dirección, no os desviéis por ningún camino secundario. Una vez lleguéis en el cementerio, allí podréis aparcar el coche, y tomad “El camino de la Roca”, éste es el camino que sigue por detrás del cementerio. A pocos metros del cementerio, al lado izquierdo de este camino encontraréis un caminito estrecho con unas escaleras de madera que suben hacia el monte. Subid por este pequeño camino hasta que, una vez lleguéis a la llanura pero todavía en el mismo camino, veréis unas escaleras de piedra a vuestra derecha. Seguid el camino que os lleven y ya habréis llegado!

El tesoro está escondido cerca de “El collet de les forques”... No os dejéis perder la leyenda que se esconde dentro del caché!!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.