Skip to Content

This cache has been archived.

Cache Kneiters: Iedereen is uitgevist, kan dus in de vriezer!

More
<

WWFM V (Kampen): Vissen In De Goot

A cache by De Kamper Uien Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 02 May 2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

photo

Deze Flash Mob neemt maar 15 minuten in beslag. Je moet aanwezig zijn en gedurende dit kwartierje loggen om dit event te kunnen bijschrijven.
Na 15 minuten…zijn we weer weg!Dit event maakt deel uit van WWFM IV (World Wide Flash Mob event) gecoördineerd en in samenwerking met de San Diego WWFM V door iTrax and FoxTail (bekend van podcacher). Aangezien wij een aantal uurtjes 'voorlopen' zal het event hier om 19:00 uur aanvangen.Wat is de bedoeling?

Iedereen pakt klokslag 1900 uur (na het signaal) een hengel, schepnet of iets dat er op lijkt en probeert iets te vangen uit de goot die in het midden van de winkelstraat ligt! De coordinaten bovenaan de pagina zijn van de Plantage, waar het zeker op zaterdagmiddag met een lekker zonnetje goed toeven is. De goot waar we gaan vissen, ligt dus in de winkelstraat ter hoogte van dit plein!


Na 15 minuten is alles weer als normaal en maak dat je wegkomt!AGENDA

Deelnemers zullen een beetje doelloos rondlopen op verschillende plekken niet al te ver van het eventterrein vandaan, maar dus niet op Ground Zero.

1859 - 1900

Wandel onverschillig richting Ground Zero en doe een beetje zoals dreuzels zouden doen. Doe alsof je elkaar niet kent en helemaal niets weet van geocaching, gps'en en aanverwante artikelen. BLIJF WEG van Ground Zero totdat de klok op je GPS-ontvanger aangeeft dat het 19:00 uur precies is.

1900

Iedereen arriveert op Ground Zero en haalt z'n hengel te voorschijn, natuurlijk is het ook leuk als er een klein krukje bij is.

1903 - 1905

Ruim de boel op en wandel naar WP2 - Het 'Unieplein', tussen de stadsbrug en het oude stadhuis.

1906 - 1910

Loggen! Logpapiertjes worden uitgedeeld.

1911 - 1912

Bekendmaken van prijswinnaars.

1913 - 1914

Klaarmaken voor de groepsfoto.

1915 PRECIES

Flits en maak dat je wegkomt!

1915 - later

Nababbelen? Genoeg mogelijkheden in de buurtBELANGRIJKE MEDEDELING!

In verband met het 100-jarig jubileum van de Kamper Oranje Vereniging is er op de Oudestraat van 17:00 tot 19:00 uur een mammoettaptoe. Verschillende muziekkorpsen zullen hier hun kunnen vertonen, waarna er op de Nieuwe Markt het 'Feest van de 4 Koninginnen' losbarst. Helaas is dit voor ons allemaal een wat ongelukkige tijd. Mocht het zo zijn dat om 19:00 uur de taptoe nog in volle gang is, verplaatsen we het hengelen naar de stadsbrug. Het is dan de bedoeling dat we over de railing van de brug gaan vissen aan de benedenstroomse zijde

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.