Skip to content

WWFM V (Eindhoven) - We maken een kringetje... Event Cache

This cache has been archived.

Zugführer: Zo, alle logjes zijn binnen.
Ik heb het logboek vergeleken met de mensen die op de site gelogd hebben.
Twee logjes vind ik niet terug in het logboekje, namelijk die van avsomeren en Barbara0101, maar ik ga er maar van uit dat die er wel geweest zijn ;-)
Iedereen nogmaals bedankt en heel graag tot de volgende editie!

More
Hidden : Saturday, 02 May 2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op 2 mei 2009 wordt wereldwijd de vijfde editie van het "World Wide Flash Mob" event gehouden, in Eindhoven met de titel "We maken een kringetje..."

Na afloop van het event kun je, als je aanwezig bent geweest, onderstaande banner op je profiel of op het forum zetten:

Dat kan met onderstaande html-code:
<a href="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=10d1902a-3746-45b6-ae5c-96d751be6b2c"> <img src="http://www.martijnvdputten.nl/geocaching/wwfmv/banner.png" border="0" /></a>

Het event duurt exact van 19.00 tot 19.15 uur. Het is niet de bedoeling je vóór die tijd op de plek van het event te bevinden. We bevinden ons midden in het centrum van Eindhoven, dus er zijn genoeg mogelijkheden om een beetje in de omgeving rond te lopen.

Wat is de bedoeling??
Om klokslag 19.00 uur zullen wij, de organisatoren, beginnen met het maken van een klein kringetje op de gepubliceerde coördinaten (het beeld van Frits Philips) door elkaars handen vast te houden. Het is de bedoeling dat in de minuten daarna de kring langzaam steeds groter wordt doordat jullie één voor één bijvoegen. Uiteindelijk hopen we dan één grote kring van mensen op de Markt te hebben staan.

Na afloop vullen we met z'n allen het logboek in en maken we een groepsfoto met alle deelnemers. Aanmelden kan met een "will attend" logje.

Om het nogmaals te benadrukken: zorg er a.u.b. voor dat er om 19.00 uur géén grote groep geocachers staat. Het is de bedoeling dat de omstanders verbaasd opkijken als blijkt dat steeds meer mensen die uit het niets lijken te verschijnen zich aan onze steeds groter wordende kring toevoegen.


Iedereen die er was bedankt voor de aanwezigheid en de gezelligheid, en hopelijk tot de volgende editie!

Als je d'r op klikt wordt ie groter :)

Additional Hints (No hints available.)