Skip to content

This cache has been archived.

Kolare: Dalatåget över för denna gång. Kolare och Ingvar39 tackar alla de som mötte upp och gjorde vår dag till en minnesvärd sådan. Men hur kan det vara uppför vart än man ska på Söder?

More
<

DALATÅGET TILL STOCKHOLM

A cache by Kolare Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 07 March 2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

DALATÅGET TILL STOCKHOLM

Koordinaterna ovan är fejkade....

Dalfolk har genom historien vandrat till Kungliga Huvudstaden för att arbeta eller för att uträtta olika stordåd. Det är på hög tid att detta sker igen. Så därför detta event.

Lördagen den 7 mars drar vi till Stockholm för att rensa bland de drygt 40 – talet cacher som finns på Södermalm.

Varför just Södermalm? Jo, där finns många cacher på vackra historiska platser, cacherna ligger så man får en fin promenad runt ön + det finns många cacher inom ett litet område. Vi får med andra ord en massa loggningar. Sen är det lätt att ta en pendel till och från Centralen.

Vi reser med morgontåget som avgår från Borlänge kl. 07.52 och är framme 10.19. Den resan kostar 139:-. Hem går tåget 17.44 och är i Borlänge vid 20 – snåret. Total kostnad för resan: 296:-. Vi har typ 7 timmar på oss för geocaching.
Var och en bokar sina egna biljetter. Framme på Stockholms Central har vi återsamling runt det stora hålet i väntsalen innan vi tar en pendel ut till Slussen på Södermalm.

Ute på ön drar vi gemensamt fram som en gräshoppesvärm från Egypten och rensar så många cacher vi hinner innan vi tar det sena eftermiddagståget tillbaka till Dalom. Vi tar givetvis rast för både fika och mat.

De som löser Mysterys ska givetvis logga dem och det är frivilligt att dela med sej av lösningarna. Givetvis är det lika frivilligt att gå i grupp, man kan ju även göra detta individuellt. Men själva tanken med resan är geocachinggemenskapen.

Du som inte bor i Dalarna är givetvis varmt välkommen att deltaga.

Logga ”will attend” om du tänker följa med.
Maila mej om du har frågor eller synpunkter på ovanstående.

Välkomna önskar Kolare

Additional Hints (No hints available.)