Skip to content

This cache has been archived.

Haaskalintu: Kiitoksia kaikille osallistuneille, erityisesti Tervakselle!

[This entry was edited by Haaskalintu on Saturday, August 15, 2009 at 4:30:51 AM.]

More
<

Geoisottelua Lammilla

A cache by Haaskalintu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 08 February 2009
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Lisätty 8.2. klo 8.25:
Kävimme eilen katsastamassa jälkilöylyjen miittipaikan, ja tulimme siihen tulokseen että se ei ole puitteidensa puolesta kaikista ideaalisin kätköilytapaamispaikka. Siirrämme jälkilöylyt tapahtuvaksi Rest Stop Hämeenkoski-kätkön läheiseen ravintolaan

Lisätty 7.2. klo 15.15:
Geokoulutus pidetään päärakennuksessa. Ovikoodi 2524. Portaat ylös ja luentosali "Sittiäinen".

Sitten ENNEN tätä eventtiä SAA osallistua tänne:

Suomen ladun koulutuspäällikkö kirjoitti: "Lammilla on Suomen Ladun oppaiden Latuneuvojien koulutuspäivä. aikaa on klo 9-12. Luulen, että suurin osa oppaista on käyttänyt gps laitetta suunnistuksen apuvälineenä, mutta kuinka moni ja millä tasolla on vähän hämärän peitossa. Luulen, että monikaan heistä ei harrasta geokätköilyä, joten siihen ehkä kannattaa keskittyä."

Lammilla on siis Suomen ladun oppaiden täydennyskoulutus. Aikaa tähän geokätköilyosuuteen on sunnuntaina klo 9-12. Siihen pitäisi mahtua sekä teoria että käytännön osuus. Voin itse vastata teoriaosuudesta. Toki voin lyhyesti myös haastatella paikan päälle tulleita kätköilijöitä, ja lyhyitä täydentäviä puheenvuoroja voidaan myös harkita.

Käytännön osuus tulee koostumaan harjoituskätköjen etsimisestä lähimaastosta. GPS-laite on tuttu, luonnossa liikkuminen on tuttua, joten jäljelle jää "geosilmän" kehittäminen ja attribuuttien sekä T- ja D- luokituksen ymmärtäminen. Tähän tarvitaan apujoukkoja.

Tervas on luvannut tulla kanssamme toimitsijaksi eli piilottamaan harjoituskätköjä. Tämä on tehtävä viimeistään edellisenä päivänä. Harjoituskätköjen piilotustiimiin mahtuu enää yksi ihminen. Majoitus on la-su max neljälle geokätköilijälle, joista 3 on jo varattu (Haaskalintu x 2 + Tervas)

Sunnuntain happihyppelyyn, eli "geoisotteluun" mahtuu max 20 konkarikätköilijää. Ylimääräiset GPS-laitteet plussaa.

Merkitse "will attend"-loggauksessasi miten koet oman roolisi tässä koulutustilaisuudessa.

(Mainittakoon tässä yhteydessä, että geoisottelu on leikkimielinen ja harhaanjohtava termi. Tehtävän todellinen luonne muistuttaa enemmän ripari-isosen toimintaa kuin isottelua)

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.