Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

This cache has been archived.

Dobermann11: Zoals te lezen is in een van de laatste logjes bij Grotesmurf heeft Gargamel het dorp ontdekt.

Grotesmurf heeft daarom besloten het dorpje te verhuizen naar onbekende bestemming.

Alle 17 smurfen die in en om Hengelo te vinden waren zijn in de ruim 2,5 jaar meer dan 12.000 keer gevonden en op het juiste pad gezet richting het dorpje. Grotesmurf en Dobermann11 wil iedereen die daaraan heeft meegewerkt dan ook graag bedanken voor de inzet en de soms ook erg leuke logjes.

More
Mystery Cache

De Smurfen - Grotesmurf

A cache by Dobermann11 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/5/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Deutch
De Smurfen - Grotesmurf - Bonus
English
Smurfen

Azrael

Het is weer eens gebeurd... Gargamel is met zijn kat Azrael weer eens op jacht gegaan naar de smurfen. Maar deze keer was het Gargamel zelfs gelukt om in het dorp te komen.

Grote paniek natuurlijk onder de smurfen en iedereen rende voor zijn leven. Gelukkig waren de smurfjes de gemene Gargamel en Azrael te vlug af en zijn ze allemaal uit de handen gebleven van deze 2 gemenerikken. Maar nu zijn ze allemaal nog zo bang dat ze zich ergens verstopt hebben en durven ze niet te voorschijn te komen.

Het is dus nu aan jou om de smurfjes te gaan zoeken om ze te vertellen dat ze weer veilig terug kunnen gaan naar hun dorpje.

Gargamel
 

Grotesmurf.

Grotesmurf is de leider van het dorp. Hij zorgt altijd goed voor zijn smurfjes en is dan ook heel bezorgd om de smurfjes die verstopt zijn. Maar gelukkig ben jij er om hem te helpen met de smurfen op te sporen.

Dit is de bonus. Bereken de coordinaten met behulp van deze afbeelding als je alle andere Smurfen caches hebt gevonden en je weet waar Grotesmurf te vinden is. Wil je de uitkomst van je puzzel controleren klik dan hier.

Grotesmurf
 

Alle smurfen die zich verstopt hebben zijn:

1. Babysmurf. Link
2. Lolsmurf. Link
3. Hippesmurf. Link
4. Luilaksmurf. Link
5. Potigesmurf. Link
6. Natuursmurf. Link
7. Kleermakersmurf. Link
8. Smurfin. Link

9. Brilsmurf. Link
10. Geldsmurf. Link
11. Knutselsmurf. Link
12. Boerensmurf. Link
13. Kleumsmurf . Link
14. Schildersmurf. Link
15. Smulsmurf. Link
16. Bakkersmurf. Link

17. Grotesmurf (Bonus cache). Link

Kun jij ze allemaal vinden?

Bij elke Smurf cache is een bonusgetal te vinden. Als je alle bonus getallen bij elkaar gezocht hebt kun je uitrekenen wat de uitkomst is voor de bonuscache.

Banner

Heb je alle smurfcaches en de bonuscache gevonden dan mag jij je "Grotesmurf" noemen en de banner gebruiken voor je profiel. Je kan deze code daarvoor gebruiken.

<a href="http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=50c48584-8dd6-4bc1-8e93-7ebc86197870"><img src="http://www.geoclub.nl/Dobermann11/Caches/Smurfen/afbeeldingen/Banner.gif" alt="Grotesmurf" width="200" height="106" border="0"></a>

 

Dank zij jou kunnen de smurfen weer opgelucht ademhalen. Want Gargamel en Azrael zijn uit het dorpje weg gegaan en weten nu niet meer waar het dorpje is. En om dit te vieren wordt er een groot feest gegeven.

Feest bij de smurfen

Footer

 

 

     
 
 

 

Let op!!!!! Per 25-10-2010 is de bonuslocatie gewijzigd en dus ook de berekening. Alle bonusgetallen zijn gelijk gebleven.

Achtung!!!!! Per 25-10-2010 ist der Bonusort verandert und damit auch die berechnung. Alle bonuszahlen sind gleich geblieben.

Attention!!!!! Per 25-10-2010 the bonuslocation has been moved and so the bonuscalculationsheet has been changed. All the bonus numbers are still the same.

 


  free counters

 


Groot nieuws van Grotesmurf.

De smurfen worden gearchiveerd

De serie van de smurfen zal tot 31 december 2011 beschikbaar zijn. Per 1 januari 2012 zullen ze gearchiveerd worden en van de locaties worden verwijderd.

Wil je dus deze serie nog vinden of afmaken dan zul je dat voor 31 december moeten doen.

Na bijna 3 jaar is het tijd om plaats te maken voor andere caches in Hengelo.

Wij danken iedereen die de leuke logjes geplaatst hebben.

 

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

572 Logged Visits

Found it 515     Didn't find it 6     Write note 45     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 63 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 11/15/2017 3:54:32 PM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (11:54 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page