Skip to Content

This cache has been archived.

ilekka: Tälle ei löydy uutta järkevää paikkaa, joten joutaa arkistoon. Pyrin tekemään lähiaikoina lähistölle uuden multin.

More
<

Wellamo: Erviän puisto

A cache by ilekka Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/17/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö puiston tienoilla

Lahden Riihelän asuntomessujen 1978 yleistavoitteena oli hyvä pientaloympäristö, joka pohjautui arkkitehtikutsukilpailuna toteutettuun aatekilpailuun ja jota toteutettiin mm. alueen korkeatasoisella viher- ja puistorakentamisella ja messualueen viereiseen vuoden 1978 MM-kisoihin rakennettuun kisakylään liittyvän palvelukeskuksen toteuttamisella. www.asuntomessut.fi

Erviän puistossa on mm. tekolampi, joka on ruopattu ja kunnostettu alkuvuodesta 2009. Talveksi lampi yleensä tyhjennetään pohjaluukun kautta viereiseen Porvoonjoen latvahaaraan. Lammessa on joskus uitukin. Nyt on toiveissa, että siitä tulee jälleen uintikelpoinen.

Wellamo Cache Raid 2009-kätkö. 18.4.2009 reilu parikymmentä Päijät-Hämäläistä kätköilijää yhdistivät voimansa ja julkaisivat kertaheitolla läjän kätköjä kanssakätköilijöitä ihastuttamaan ja vihastuttamaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

184 Logged Visits

Found it 175     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.