Skip to Content

This cache has been archived.

Kätköilijä: Kuhasalon luontopolot tauluineen on päässyt niin huonoon kuntoon että ei enää mitään mahdollisuuksia löytää kätköä, ainakaan sillä tavalla kun se on tarkoitettu löydettäväksi. Joten käväisin purkit pois ja toivotan tällä kätkölle mukavia eläkepäiviä arkistossa.

More
<

Kuhasalon mysteeri

A cache by Kätköilijä Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/02/2009
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

KUHASALON MYSTEERI

Tämän 2-osaisen mysteerikätkön aikana pääset tutustumaan Kuhasalon historiaan ja sen luontoon. Samalla saat mukavan kävelylenkin, sillä kävelymatkaa kertyy lyhimmillään yhteensä reilut kolme kilometriä.Ensimmäiseksi sinun täytyy selvittää välietapin koordinaatit. Saat ne selville vastaamalla alla oleviin Kuhasalon historiaan ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin käymällä eri paikoissa Kuhasalossa ja laskemalla helpot laskut. Mikäli et tunne Kuhasaloa, voit suunnistaa eri paikkoihin yllä olevan kartan avulla. Kaikkiin kysymyksiin löytyy vastaukset periltä, eli mitään ei tarvitse selvittää kotona etukäteen. Koordinaateissa on small kokoinen rasia, jossa on ohjeet lopullisen regular kokoisen purkin koordinaattien selvittämiseen. Joudut niitä selvittäessäsi kiertämään Kuhasalon noin kahden kilometrin pituisen eteläisen luontopolun, ja noukkimaan sen varrelta vastauksia luontoaiheisiin kysymyksiin.

Alkuperäiset koordinaatit vievät Saarelan pihapiiriin, johon voit jättää autosi tai pyöräsi, sillä Kuhasalon poluilla ei saa pyöräillä. Ota mukaasi gepsin lisäksi ainakin kynä ja paperia, tuloste koordinaateista ja kysymyksistä sekä tietysti makkarapaketti, jonka voit paistaa kätkön etsimisen jälkeen. Jos aiot tehdä tulet, ota mukaan myös muutama oma halko, sillä niitä ei nuotiopaikoilla ole. Tämä kätkö on löydettävissä mainiosti myös talvella ilman suurempia kahlailuja lumessa. Ja nyt asiaan...

1. rasian koordinaatit ovat:
N 62° 34.ABC
E 029° 43.DEF

jossa
A = Kuhasalon virkistysalueen koko hehtaareina ÷ 5 - 1
B = Luostarin muistomerkin ikonissa olevien henkilöiden määrä
C = Luostarin perustajan etunimen kirjainten määrä - 1
D = Kuhasalon louhoksesta louhittiin kiveä (9), kuparia (3) vai malmia (6)
E = Luostarin muistomerkin rakentamisvuoden viimeinen numero - 2
F = Luostarin lopullinen tuhoutumisvuosi ÷ 9 - 170

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • KalliokaiverrusKalmanniemen päässä sijaitseva kalliokaiverrus, joka täytyy löytää etsiessä tätä mysteeriä.
  • KarttaKuhasalon alueen kartta. Kuva on muokattu valokuva opastaulusta.

53 Logged Visits

Found it 33     Didn't find it 8     Write note 7     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.