Skip to Content

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.

This cache has been archived.

GeoGuy: Je cache is door mij gearchiveerd in verband met het te lang op disabled staan.

Mocht de cache, of onderhoud van de cache, aan je aandacht ontsnapt zijn, en je de cache alsnog weer nieuw leven wilt inblazen, dan graag even een berichtje via email of twitter.
Als de cache binnen afzienbare tijd hersteld of herplaatst is, wil ik de cache wel terughalen uit het archief, mits deze aan de dan geldende voorwaarden voldoet.

Vr.Gr.
GeoGuy
Groundspeak Volunteer Geocache Reviewer

More
Multi-cache

[GME2009] Het bos van de Kluiszenaar

A cache by Thyrof Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/17/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Het bovenstaande coördinaat is het parkeercoördinaat voor deze cache. De route is een wandeling van ongeveer 4 kilometer door het Spanderswoud.

Deze cache is neergelegd naar aanleiding van het Geocaching Multi Event 2009

Welkom in het bos van de kluiszenaar. In dit bos woont een kluizenaar die elke ochtend dezelfde wandeling maakt om het leven te overdenken. In zijn dagboek beschrijft hij zijn dagelijkse routine en zijn gedachten. Helaas zijn er slechts kleine stukjes uit zijn dagboek teruggevonden, maar misschien kan je er wel iets mee. De kluizenaar is een groot liefhebber van getallen. Het is verstandig om alle getallen die je tegenkomt te noteren, wie weet wat je er nog mee kan doen.

Uit het dagboek van kluizenaar Emanuel Eenzaamheid

... met cijfers kan je veel weergeven, zo ook plaatsen. Op N52 14.555 E5 08.638 ligt een grote reus als een brug over het water. In deze brug heb ik een cijfer geplaatst....

... elke ochtend begin ik met een wandeltocht naar mijn favoriete meditatiebankje. Een geleerde heeft mij ooit verteld dat dit bankje op een speciale plaats stond, hij duid deze plek met vreemde cijfers aan, ik geloof dat het N52 14.590 E5 08.834 was. Ik vind dit een mooie manier op plekken aan te duiden. Misschien dat ik het wel vaker in mijn dagboek gebruik.

... eenmaal zittend op mijn bankje kijk ik graag uit over het water. Helaas is er in de loop der jaren precies voor het bankje aan de waterkant een berk gaan groeien met een aantal dikke stammen. Het aantal dikke stammen noem ik maar even A.

... Op N52 14.(A+3)00 E5 09.1(A-1)5 vind ik twee soorten bomen die in harmonie samen leven. Ik vind dit zo mooi, dat ik er een cijfer heb geplaatst...

... dat ook dieren samen in harmonie kunnen leven wordt bewezen op N52 14.9(A+2)1 E5 09.1(A+2)8 Maar welke twee soorten dieren zie ik hier ook alweer samen?

Een konijn en een giraffe BBB = 223 en CCC = 511
Een eekhoorn en een mol BBB = 183 en CCC = 162
Een schaap en een vogel BBB = 111 en CCC = 192
Een hond en een kat BBB = 445 en CCC = 225
moeilijk, moeilijk, moeilijk...

...N52 15.BBB E5 09.CCC eenmaal aangekomen op dit kruispunt vind ik op het pad naar het oosten een aantal gelijksoortige paaltjes. Laat ik dit aantal D noemen...

... Ik begin wel wat moe te worden. Gelukkig gunt de natuur mij op N52 15.(A-2)2(D+2) E5 08.(D+1)A8 wat rust in de vorm van een wit natuurlijk bankstel. Op het moment dat ik besluit hier nog een cijfer achter te laten wordt mijn rust helaas verstoort, ik had hier het cijfer 9 achter willen laten...

...Ik kom op N52 15.1D2 E5 08.D72 een zeer vreemde paddenstoel tegen. Bovenop de paddenstoel staat een cijferreeks bestaande uit 8 cijfers. De losse cijfers bij elkaar opgeteld noem ik EE.

... Bij N52 14.((D*EE)+D+A)7 E5 08.(EE+70)5 vind ik een berk met drie grote stammen. Zo'n mooie boom verdient een cijfer...

... N52 14.((BBB*A)+(D*10)+E) E5 08.((A*10)+EE-10)1 Dit is de laatste plek waar ik langsga voor ik terug naar huis ga. Ik overdenk hier mijn wandeltocht nog even en dan voornamelijk 4 bepaalde plekken in de volgorde van hoe ik er langs liep. Gevolgd door een Aaaaah. En hierna... huiswaarts.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

287 Logged Visits

Found it 259     Didn't find it 7     Write note 9     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 80 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated: on 11/15/2017 3:17:55 PM (UTC-08:00) Pacific Time (US & Canada) (11:17 PM GMT)
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page