Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

East-West

A cache by kurrre Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/11/2009
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkö esittelee Pasilan baarikulttuuria "parhaimmillaan". Kätkön läheisyydestä löydät Pubin nimeltä East-West. Pubi on Pasilan ns. laitapuolen väen vahvasti kansoittama ja kannattaakin harkita vakavasti ennenkuin päättää astua peremmälle.

Oheisessa hieman vähemmän mairitteleva kuvaus kyseisestä Pubista:

"Ravintola ei ole aivan yksiselitteisesti lähiökuppila. Ei se tosin ole mitään muutakaan. 90-lukulainen skottiruutu verhoaa istuimia tilassa, jossa kummittelee epämääräinen, synkkä muistikuva paremmista ajoista ennen lamaa. Ennen viime lamaa. Äänekkäästi pauhaava karaoke ei riitä kätkemään yleisön tavatonta vihaisuutta. Kontulassa opitut baarikäyttäytymisen säännöt eivät riitä riisumaan ketään aseista. Turisteille annetaan palautetta avoimen tappelunhaluisesti. Torailu on yleistä myös kantaväen itsensä kesken.

East-West luottaa Suomen ja maailman ainoan panimon monopolituotteisiin. Hanat purskuttavat Koffin nesteitä yhä janoisempien pasilalaisten laseihin. Tiskillä hehkuvat myös Hartwallin mainosvalot, mutta ne lienevät vain unohtuneet paikoilleen. Vähän samaan tapaan kuin asiakkaatkin."

Kätkö itsessään on n. 0.5l pakasterasia jossa logikirja ja tilaa vaihtotavaroille. Purkista unohtui kynä mutta käyn lisäämässä sen heti ensitilassa.

Kätkö logattavissa kadulta, ethän tallo puskia. Suositellaan haettavaksi aikaisin aamulla, myöhään illalla tai yöllä. Päivällä paikka erittäin jästikäs.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

953 Logged Visits

Found it 696     Didn't find it 143     Write note 89     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 18     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 8 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.