Skip to Content

This cache has been archived.

pioletdefusta: És una pena, però han canviat un rètol i ja no es pot fer...
En fi, ha durat uns quants anys...

More
<

BAQUEIRA/BERET

A cache by pioletdefusta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/13/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

[CAT] Es tracta d'un nanocache magnètic ubicat molt a prop del gran aparcament de Baquèira.

[CAS] Se trata de un nanocache magnético ubicado muy cerca del gran aparcamiento de Baquèira.

[CAT] Des del punt inicial, on podreu deixar el cotxe el temps que trigueu a resoldre l'enigma, es poden llegir dos rètols: un de lletres molt grans, situat no gaire lluny i un de lletres petites, a uns 15 metres.

Doncs bé: d'entre les lletres del rètol gran que no són al petit, n'hi ha una de repetida. El cache és al darrere de la que està més a prop d'on sou.

Tot i que els cotxes no passen massa de pressa, tingueu precaució al creuar la carretera i sigueu discrets a l'hora d'agafar el cache i de tornar-lo a deixar.

[CAS] Desde el punto inicial, donde podréis dejar el coche el tiempo que tardéis en resolver el enigma, se pueden leer dos carteles: uno de letras muy grandes, situado no muy lejos y uno de letras pequeñas, a unos 15 metros.

Pues bien: de entre las letras del cartel grande que no están en el pequeño, hay una que está repetida. El cache está detrás de la que está más cerca de donde estáis.

Aunque los coches no pasan demasiado rápido, tened precaución al cruzar la carretera y sed discretos al coger el cache y al devolverlo a su sitio.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.