Skip to Content

This cache has been archived.

pompidoe: Deze blijkt verdwenen te zijn [:(]

More
<

De Beiaard

A cache by Pompidoe Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/03/2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


De Beiaard


Deze keer hebben we gekozen voor een multi met questions to answer, (zonder strikvragen) omdat de omgeving te mooi is om te zoeken naar tags. Deze wandeling met 7 wp's, 4 referentiepunten en de stash volgt de korte Beiaardwandeling van 5,5 km en leidt ons door het heuvelrijke landschap van de Vlaamse Ardennen. Soms is de te volgen weg niet heel duidelijk, wandel je tussen de koetjes en de stiertjes of tussen meters hoge maïsvelden. Een beetje zin voor avontuur en wat referentiepunten zullen je wel op het rechte pad houden. Goede stapschoenen en een lange broek zijn aangeraden en hou er rekening mee dat bepaalde plaatsen er heel drassig kunnen bijliggen. Een deel van de wandelpaden is spijtig genoeg niet geschikt voor buggy’s en fietsen. Je doorkruist soms weiden met dieren, dus het is niet aangeraden om een hond mee te nemen.

Gelieve geen TB's of Coins in deze cache achter te laten, wegens het regelmatig verdwijnen ervan !

Parking : N 50° 45.666 E 003° 34.112

Vergeet niet de foto’s van WP 2, 4 en 6 goed te bekijken of uit te printen.

Klik op "Show hidden waypoint"s om alle opdrachten te zien !

Beschrijving van de wandelroute :
We vertrekken langs de weg achter de molen.
Even voorbij de eerste hoeve negeren we het bord “Privaat domein, verboden toegang” en nemen we de doorgang rechts van het hekken. 200 m verder komen we aan een verbouwde hoeve.
We dalen enkele trapjes af, passeren een draaimolen en volgen de weg langs de akker tot aan het hekje vóór de weide. We openen het hekje, doorkruisen de weide en lopen tot aan het volgende hekje naast een knotpopulier.
We slaan rechts af en lopen tussen de omheining van twee weiden. Aan het einde slaan we links af en volgen de bochtige straat tot aan de Fonteinstraat. We slaan de Fonteinstraat in en dalen af tot aan de Beiaardbeek.
Hier slaan we links af en volgen de bosweg. Na 100 m vinden we rechts een trapje en stapstenen om de beek over te steken. We passeren door de draaimolen en steken de weide over tot de volgende draaimolen.
We volgen de weg door de akker tot aan de straat en slaan links in. 50 m verder slaan we links af en volgen de landweg en komen voorbij een draaimolen. Door de volgende draaimolen de weide in. We lopen de weide omhoog tot aan de volgende draaimolen, vervolgens volgen we de holle weg tot aan de straat en slaan we rechts af. 300 meter verder nemen we links het padje.

Bron : Beiaardwandeling (Milieufront)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

114 Logged Visits

Found it 99     Didn't find it 2     Write note 8     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 23 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.